gott nytt år.




2013 part 2.

I Juni/Juli började jobba på Lövbacka där jag trivdes sjukt bra. Fick hem en av mina favorit tröjor, jobbade mycket natt, hängde på bryggans Rosetisdagar, hade hejdå-fest för Tjatte som skulle till USA och var på Liseberg med vänner.
 
Augusti började med U-port som var kanon. Jag köpte mina älskade primeboots som nu efter ett x antal månader har töjt sig efter mina fötter. Åkte till Grebbestad med älskling och familjen och började gymma igen efter en sommar med mycket fest och alkohol.
 
I september försvann mitt löshår och jag hände med Sara till ikea och inhandlade lite saker till hennes och Antons nya lägenhet där det också var inflyttningfest. Köpte en nyttig chokladsås som jag hade på mina proteinpannkakor, var några dagar uppe i Grövelsjön med hjärtat, mamma kom hem med älskade VS efter sin resa och sist men inte minst, hejdåfest för min fina Charlie som fortfarande är i Thailand. En as bra kväll med badtunna, tacos och fina vänner.
 
Oktober var en bra månad, det var mösa som ej var så roligt som jag trodde och sen många fina mysdagar med Jim. Tog det lugnt i soffan framför film eftersom de gråa vädret hade kommit. Var på kryssing till Riga med tjejerna där jag också träffade mina saknade stockholmare från Ayia, det var ett kärt återseende. Galna människor!!
 
I november tog jobbet upp mycket tid och jag tog vara på varenda lediga dag med goda frukostar och hund-mys. Festade lite med massa bra personer och tog lite egopics för ovanlighetens skull. Firade också 2 år med mitt hjärta. Han tog iväg med på spa och jag älskar honom mest av allt!
 
Julens månad var jobb det enda som gällde. Fick present av barnen på skolan och av kommunen, var på julbord med Jims jobb, julpyntade, och firande jul med mina nära. Åkte till göteborg och tog in på hotell med älskling och kom hem med mina älskade nike air force 1. Så hit me 2014, jag är redo för dig!

2013 part 1.

Startade det nya året med mina två bästa vänner. Tyvärr blev det inte min bästa nyår eftersom det tog slut med Jim en period. Men det blev mycket party, god mat med vänner, nagelmodellande och nyttigare mat. Började ta tag i träningen igen efter en lång förkyldning.
 
I februari hängde jag mycket på gymmet, många ensamma kvällar spenderades där. Firande min och Linas födelsedag med alla underbara vänner, fick hem studentmössan, drog till Sälen en vecka och sist men absolut inte minst, tog ut min räls. En sån befrielse!
 
Mars bjöd på mycket nyttig mat och långa PW med min doggi. Fina dagar på salongen och mycket förberedelser till studenten. Denna bilden hamnade på mitt plakat. Köpte världens bästa plattång, den är värd varenda krona, jag lovar.
 
I april blev det mycket jobb i simhallen, mycket gos med min bebis alla lediga dagar och mycket letande efter den perfekta studentklänningen. Köpte mig en fin kavaj/jacka till sommaren och hängde mycket med min klass. Bland annat var vi hemma hos våran klassförestånadre Lina och grilla och njöt av vårsolen.
 
I maj kom man in i studentbubblan, var nästan aldrig i skolan och var klar med alla arbeten. Tog gymmet på största allvar, var i Göteborg och hejjade på mamma och pappa som sprang göteborgsvarvet, hade eurovision-kväll med mina babes, firade Elin på bryggan, satte i mitt älskade hår och myste med Agnez. Självklart var det mycket ordnande med flak, musik, bal och allt därtill.
 
Maj bjöd också min en magisk kväll, balen. Först hade mina underbara vänner bal och sen var det min tur. Ni anar inte vilken underbar dag detta var och hur kul det var. Att gå runt och se ut som en prinsessa är inte min grej och jag hade lite ångest över denna dagen kommer jag ihåg, men nu är jag glad att jag gick den.
 
I slutet av maj tog mina fina vänner från Ulricehamn studenten och jag var självklart där och gav alla blommor. Fick åka runt mellan alla och det bjöds på god mat och fint väder. 
 
Den 5 juni var det in tur. ÄNTLIGEN! Det var en underbar dag, men också en lite ledsam dag och det blev många tårar. Flaket var det som jag tyckte var roligast och sen att träffa alla studenter på Grand. Jag fick så mycket fina presenter, tack tack tack igen.
 
Studentresan till Ayia Napa var oförglömlig. Kan inte riktigt beskriva glädje och alla minnen från denna resan. Alla mina bästa vänner var där, på samma hotell som låg helt perfekt. Vi åt god mat, badade, solade, festade och allt var helt galet. 

mys i göteborg.

Igår åkte jag och jim till Göteborg för shopping, hotell och god mat. Det var istället för julklapp till varandra iår. Så igår gick först på stan i några timmar, sen checka vi in på Gothia Tower som var ett himla fint hotell. Efter det gick vi ut och åt på en jättefin turkisk restaurang. Maten var gudomligt god. Samt hotellfrukosten som vi fick imorses, den var underbar. Hittade lite småsaker, synd att rean är skräp och det man vill ha aldrig kommer på rea. Men införskaffade mig några mycket bra saker. Visar imorgon.






nu är julen över.

Pjuuh, äntligen. Tycker verkligen inte om denna högtiden. På julafton var allt som vanligt, vaknade upp, öppna packet i julstrumpan, åt god frukost och fixa mig. Åkte sen till morfar där lite av släkten var, åt mat, kolla kalle anka, öppna julklappar och fika. Sen gick bilen till farmor där resten av släkten var, åt mer mat, fick julklappar och umgicks. Åkte hem lite tidigare iår för vi ville va lite själva och mysa. Jim kom också och vi öppna de sista julklapparna. Ni anar inte hur många julklappar jag fick och Jim fick lika mycket. Så nu har vi i stort sett allt till lägenheten. Vilket är toppen! Igår åkte vi en sväng till gällstad och på kvällen blev det utgång. Super kul, blev lite mycket bara! Mådde mindre bra idag, men åkte till borås för att kolla på matsalsbord och soffa. Hitta båda! Bara att flytta nu. Nu ska jag bara vila och ta det lugnt, måste ta igen mig från gårdagen.






dan före dan kan man nästan säga.

Egentligen är de ju julafton nu, men vi struntar i att klockan är kvart i 1. Så idag så var jag och Jim i borås och inhandla de sista julklapparna. Det blev några till. Sen nu på kvällen så kollade vi på bingolotto och Ranelid förstörde det och gjorde det tråkigare än vad det egentligen är. Nu har jag brummat hem från Jim och ligger i sängen. Imorgon blir sista morgonen som jag vaknar upp hemma på julafton med god frukost och julstrumpa. Jobbigt att växa upp ibland. Nu ska jag sova, godnatt & god jul!




jobb.

Igår hade vi julavslutning och jag fick paket av både kommunen och barnen. Så söta! Nu har jag jullov kan man ju säga, är långledig i allafall om inte jag blir inringd. Fast idag jobbar jag i simhallen, är så trött. Hämtade pappa inatt så va hemma halv 2 typ. Men det ska nog gå. Imorgon får jag sova nu. Har fått munsår med, har aldrig haft det innan och shit vad ont det gör. Ska inhandla de sista julklapparna nu i helgen eller på måndag, är egentligen klar men vill ha några fler.




måste.sova.nu.

Haha asså mina rubriker är grymma, känner mig påhittig now a days. Men jag måste verkligen sova men de går inte, har hicka för tionde gången idag, så den som tänker på mig dagarna i enda, snälla sluta. Har precis kollat på både Paradise Hotel och Studio Paradise och måste erkänna att jag älskar Samir och det suger att han åkt. Hoppas att ryktena om att han kommer tillbaka är sanna för han gjorde en stor del av programmet. Studio Paradise va så roligt ikväll när han var med, skön fucking king asså.
 
Imorgon ska jag i alla fall gå upp tidigare än vanligt, för vill va fin på våran julavslutning på Ulrika. Sen ska jag åka tidigare också, så bara att hoppa upp ur sängen imorgon. I helgen blir det jobb, så inget festande för det orkar jag inte. Nu ska jag försöka sova på riktigt, så nattinatti babes.

trött och trött.

Ni ska bara veta hur trött jag varit de senaste, ställer klockan på 6 varje dag, kommer upp mellan 6:30- 6:40 och ska åka till jobbet 7:10. Att jag ens ser levande ut när jag lämnar huset är ett under. Helt okej dag på jobbet idag, var på "I Betlehem" eller vad det nu heter i kyrkan och sen var dagen nästan slut kändes det som. Fikade med Sofia och Louise på torgis och planerade nyår och tjöta lite. Har mått konstigt hela dagen idag, trött, ont i bihålorna, lätt huvudvärk och så har maten smakat sjukt konstigt. Men hoppas att det bara är tillfälligt för har inte tid att bli sjuk nu. Kollade på gårdagens avsnitt av Paradise Hotel, jäklar vad det har hettat till nu då. Let the game begin så att säga. Förväntansfull inför kvällens avsnitt, som jag såklart kollar på imorgon, för idag orkar jag inte. Nu ska jag sova och hoppas att jag mår bättre imorgon och inte blir mer sjuk av badet som väntar. Puss peeps!
 
 
 

selfies in ayia.

 HAHAHA asså jag dör lite på mig själv. Kollade igenom bilderna från Ayia Napa nyss och insåg hur fula egobilder jag tog på mig själv. Detta är då alla jag tog och blev nån bra? NEJ! Men då kommer jag ihåg att shit, jag ser bra ut typ. Snacka om att man i detta sammanhang kan använda frasen "full och dum". Ska fortsätta skratta åt mig själv en stund. Riktigt profilbilds-material.

måndag.

Helgen gick grymt fort. I fredags jobbade jag, sen blev det utgång på kvällen. Drack min favorit drink, isbjörn. Jag har svårt för allt som är sött, beställer alltid "en sur drink" ute, blir olika varje gång. Men nu har jag hittat min favvo. Fin turkos färg är det också på den. I lördags var jag på julbord med Jim och hans jobb, det var trevligt och gott! Jag gillar inte julmat, men mätt blev man. Igår sov jag och Jim till 12 eller nått, sen käka vi pizza och gjorde klart allt julgodis. Nu är det bara cakepopsen kvar och att skära allt. Jobb hela denna veckan med, kommer ha massa julmys på jobbet denna veckan.




här sitter jag och skriver inköpslista.

Många som känner mig vet att jag hatar julen. Gillar inte snö, mörker, julmat, julklappar och allt där till. Jag må låta väldigt tråkig men blir sjukt deprimerad när de närmar sig jul och minst sagt stressad. Helt ärligt så tänker jag bara på döden under den här högtiden. Efter att både farfar och mormor gått bort så är inget sig likt och de enda jag kan tänka på är "undra vem som dör till nästa jul". Blir fan sjukt depp av mig själv asså. Känner mig ständigt trött och hängig och de spelar ingen roll hur mycket jag sover så kan jag knappt ta mig upp på morgonen. Hemskt är det. Men försöker i allafall ta mig igenom julen och trots att varken pepparkakor, lussekatter, glögg eller knäck är nån favvo så bakar jag ändå julgodis. Så nu har jag skrivit en lista på allt jag ska inhandla till det. De blir wienernougat, rocky road, chrisps, cake pops, snickers, skumtomtefudge och en nykomling..lakritskola. Inte jätte julig men ack så god. Cake pops är la inte jätte juligt de heller men vill så gärna prova att göra de där fina skapelserna.




10 december.

Ja ny vecka nu igen, lite lugnare denna veckan på jobbet. Vilket är skönt! Är också ledig hela helgen, äntligen!! Ska passa på att spendera lite tid med mina girlzz på fredag, så det blir troligtvis utgång och sen på lördagen ska jag på julbord med hjärtat och hans jobb. Så längtar lite till helgen. Just nu ligger jag i sängen och filosoferar. Ska sova snart!

Idag skulle min underbara farfar fyllt 84 år! ♡




skönt med lite ledigt.

Ja, det har varit en minst sagt intensiv vecka men imorgon är jag lite ledig innan en ny vecka börjar. Denna helgen är/kommer bli lugn, så ikväll köpte jag en yollibox men denna smaken var inte god. Ska nu iväg på bio, nya hunger games men jim o han kompisar. Hoppas den är lika bra som första! Puss på er




halva veckan gjord.

Veckorna går jätte fort, känns som att det nyss var söndag kväll och jag låg och kollade på solsidan. Men nu är redan halva veckan gjord! Dagarna bara svischar förbi på jobbet, trivs så sjukt bra. Älskar att jobba med dessa barn och ungdomar så ni anar inte. Hade inte polis varit min högsta dröm så är det lätt att jobba inom handikapp och funktionsnedsättning. Man får så himla mycket tillbaka och ingen dag är den andra lik. Har idag bakat lussekatter och varit i badhuset. Tror vi vuxna har roligare än barnen där, lite jobbigt att va ensam tjej för jag är alltid den som blir utsatt för bus, men det är kul. Idag har det inte hänt så mycket mer, ligger just nu i sängen och är nervöa inför kvällen paradise hotel för vill inte att AK ska åka hem och jag hatar den nya bruden, satan var pryd och tråkig hon verkar. Men det kan ju va spel också så man vet inte. Men fan om AK åker asså!! Får vänta med att se avsnittet tills imorgon och jag hoppas att jag inte får reda på något innan jag sett det. (lätt när man följer alla deltagare på inst) Men nu ska jag chilla en stund med 50 nyanser av mörker och sen sova. Natti




nike air force





Dessa skor vill jag traska runt i när vintern är över. Så sjukligt snygga! Hellre dessa än ett par nya converse, baam.

idag kom min fina blus






min helg.

I fredags överraskade Jim mig med spa och god mat. Vi fick massage, ansiktsbehandling, bastu, fruktfat och räkor. Bästa kvällen! Älskar min pojke. Igår jobbade jag och sen spenderade jag kvällen med Jim. Va så skönt med sovmorgon idag, behövdes. Tog en sväng nere på stan och fikade, sen åt vi tacos och pepparkaksdeg som Anne gjort. Första för iår.

Ligger just nu hemma i soffan och myser. Laddar upp inför denna minst sagt spidade arbetsveckan. Puss






RSS 2.0