måndag.

Ja denna helgen gick fort. Blev myskväll framför idol i fredags, sen jobba jag lördag och söndag. I lördags kväll så var vi ett gäng från gamla 9B hos Robbin. Det var en toppen kväll, men den slutade mindre bra. Jag flippa. Men nu börjar jag bli människa igen och jag ska aldrig mer jobba i simhallen när jag är bakis, fy! Idag missa jag min tandläkar tid och snart ska jag jobba. Börjar kl 3 på lövbacka, det ska bli kul.

Här är en mörk bild från i lördags.



finally friday.



Även fast jag har varit ledig i stort sett hela veckan så är det alltid härligt med fredag. Just nu sitter jag återigen på Black Scar och chillar medans Jim blir klar med sin tatuering. Efter det ska vi äta något gott och sedan gå en stund på höstmarknaden. Ikväll blir det kanske bio med Jim och hans grabbar eller så blir det en lugn kväll hemma. Jobb hela helgen och imorgon blir det klassfest med gamla härliga 9B. Puss och kram!

onsdag.

Har varit riktigt kyligt idag ju, blir att rota fram mössan nu känner jag. Idag har jag ägnat ca 5 timmar på att städa mitt rum. Rensat som bara den, fick ihop 4 påsar med papper och annat skit och de va ändå i våras jag gjorde den senaste rensningen. La även sommarkläderna i en liten låda och ställde bort. Insåg också idag att jag inte har några partykläder, min garderob ser ut att tillhöra en som jobbar på dagis. Inte kul. Det händer mycket skoj nu dom kommande helgerna, så måste nog införskaffa mig något nytt. Nu har jag lagt mig i sängen och läser charlies blogg och erics blogg. Dom verkar ha de helt underbart mina pojkar. Tänk att bara ge sig ut i världen, göra det man vill och det man älskar. Önskar jag hade högre drömmar, mina stannar i Sverige. Godnatt nu på er!


2 nya.




victoria secret.




här kommer jag spendera mina kommande timmar.




jag har världens bästa vänner.

 
Asså min kväll igår var helt otroligt rolig. Var hos Charlie för att säga hejdå eftersom han åker till Thailand på måndag och stannar där i 7 månader. Vi badade tunna, åt tacos och drack. Så jäkla trevligt och jag njöt varje minut. Har verkligen världens bästa vänner! Vi är så töntigt galna att våra fester ballar ur totalt, har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde igår. Det var verkligen en hemmafest utan dess like, lekte lekar i mörkret, fulla som bara den, skadade oss, körde sanning och konka. Så nu vet man saker om personer som man egentligen inte behöver veta. Men det är alltid kul. Somnade vid 10 imorses, kunde verkligen inte sova när jag väl kom i säng vid halv 6. Gick upp vid 9 för att säga hejdå till endel som åkte hem, sen däcka jag totalt till 12 då Charlie väckte oss för att han hade gjort mat. Myskille de där, var verkligen svårt att säga hejdå innan. Mitt hjärta gråter typ, kommer sakna hans galna påhitt. Min grottman! 
 
Nu ligger jag i soffan hemma, har precis ätit världens godaste lamm och väntar på att Jim ska komma. Ikväll blir det filmmys har jag bestämt. Trött! 

egen äppeljuice.



Gjorde egen äppeljuice härom kvällen. Med äpplen som pappa plockat. Den var så god och färgen är ball. Äpplena var röda så that's why. Ska göra massa juicer, kul kul.

inte haft tid för bloggen.

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men har helt plötsligt fått väldigt mycket jobb de senaste dagarna och det är kul. Igår jobba jag t.o.m dubbla pass. Trivs himla bra på ulrikaskolan och det är kul att få träffa barnen från lövbacka igen. Ska dit imorgon igen och det verkar som om de behöver mig rätt mycket nu framöver. Dom har ju 3 avdelningar och personal är viktigt eftersom barnen behöver extra tillsyn, de är bra att man i allafall är en personal på 2 elever. Så jag behövs som sagt. Kul kul kul! Just nu mår jag inte så bra, känner mig febrig så jag och mamma ska krypa ner i sängen och kolla på Broadchurch. En bra serie dedär. Puss på er ♡


blir godnatt tidigt idag.

Idag kom mamma hem från Barcelona, det var på tiden. Hon hade med sig små överraskningar till mig och julia som jag visar imorgon. Myst framför idol ikväll och nu ligger jag i sängen, imorgon ska jag jobba några timmar på ulrikaskolan på deras särskola. Det ska bli jättekul! Så jag måste vara pigg imorgon. Imorgon ska jag även träna. Natti ♡



blev jobb idag också.

Jag som hade bestämt mig för att träna idag, fick istället åka in och jobba några timmar. Dom ringde precis när jag skulle dra mig ut på en löprunda, hade druckit PWO och allt. Så nu sitter jag här på jobbet, men ett kassasystem som inte funkar, ingen växel och ingen fungerade telefon med massor av energi som bara sprutar. Det är kul! Men ska inte klaga, cash is king.

grövelsjön.


















ledsen för den dåliga uppdateringen.

Mycket har hänt sen sist, var i tranemo hos Evelina förra helgen. Skulle till parkudden på sommaravslutnings-fest. Men så långt kom aldrig jag, slutade med att jag åkte med Eric hem till Jim. Har inget minne från kvällen, men när jag vakna hade jag varken mobil eller körkort med mig hem. Hitta inget av de så det blev att köpa ny mobil och fixa nytt körkort. Kul. Men köpte den nya Samsung och jag trivs faktiskt med den. Lite krånglig. I tisdags åkte jag och Jim till Grövelsjön, där hans farmor och farfar har sin stuga. Lägger upp lite bilder från stället för de va så mysigt och fint, men det gör jag imorgon. Vi kom hem igår i allafall och åkte direkt till Sara och Anton som hade inflyttningsfest/födelsedagsfest. Jag och Jim var väldigt trötta så åkte hem tidigt. Jobbat idag och ska jobba imorgon. Så det blir snart godnatt!

godaste frukosten.

Tvingade ut mig på en löprunda imorses, joggande en stund och sen körde jag intervaller. Var nog första gången på 1 år som jag sprang. Jobbigt! Efter det gjorde jag världens godaste proteinpannkakor, så testade jag min nya chokladsås till de. Mega gott! Kan äta chokladsåsen med bra samvete med för den är kalori fri, sockerfri och fett fri. Till det gjorde jag en protein smoothie. Så jag startade min dag bra för första gången på väldigt länge. Nu väntar jag på Jim, ikväll ska vi på bio. Puss


torsdag.

Mitt humör dom två senaste dagarna har varit hemskt och allt känns bara ännu värre när man själv känner av det men finner ingen lust att göra något åt det. Så jag har inte haft någon lust alls att varken äta eller träna dom 2 senaste dagarna. Jag tror att min ork inte är på topp pågrund av min tråkiga "diet" med mindre kolhydrater. Jag behöver kolhydrater och därför ska jag äta mer sådant. Så idag åt jag potatis, lax och sås..det var så gott! Efter det orkade jag t.o.m dra mig bort till gymmet, där jag körde ett stenhårt ryggpass. Ökade vikterna och det var riktigt roligt. Provade också på en ny bar, Oh yeah! heter den..men den var inte god. Eller rättare sagt, den smaken var inte god. Skulle tagit den med peanutbutter! Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det sängen. Puss


ikea.

Idag följde jag med Sara till Ikea för att införskaffa lite nödvändigt till hennes och Antons nya lägenhet. Sprang runt där i några timmar och åkte iväg i en fullknökad bil, där även hennes farmors saker skulle få plats. Så dom fick bygga in mig i baksätet på vägen hem. Jag köpte en ram hylla och lite nya ramar som jag ska sätta upp på min tomma vägg.


igår försvann mitt långa hår.

Tog ut mitt löshår igår och klippte av det en bit. Känns så konstigt nu, men ändå väldigt skönt. Har ingen bild på hur det ser ut nu, så ni får vänta med att se det. Puss


måndag igen.

Veckorna går för fort, bara flyger iväg. Hade en trevlig helg där jag spenderade min lördagkväll på kärragärdets la'a och Björn rosenström med mina bästa! Sen igår hade vi kalas för pappa och Julia. Har inte tränat på hela helgen och har ätit mycket gott, men nu är det tillbaks till det normala.


RSS 2.0