onsdag.

Igår åkte jag till Tufaa innan jobbet och sov lite. Väl på jobbet så gick allt skit, ingen bra dag så att säga. Idag hade jag sovmorgon, väldigt skönt. Sen världens största samhällsprov, det blev att jag skrev 12 A4 sidor. Skrivkramp delux. Nu har jag pluggat lite körkortsteori, ska försätta med att plugga på idrottsprovet som jag har på måndag. Hela mitt betyg hänger typ på det, skit nervös. Ska i allafall börja med det nu, puss.

lazy monday.

Skippade jobbet idag pga trötthet, halsont och plugg. Blev klar med psykologin och nu har jag precis kollat klart på en gammal klassiker nämligen New York minute. Den funkar fortfarande. Nu blir det sängen för mig, förhoppningsvis en aning piggare imorgon. Puss

when you loose someone.

Försök att läsa detta inlägg utan att bli berörd, fina Emille ♥

it's how it is.

Hallå där! Kom hem från jobbet för ca 1 timma sen. Idag bjöds det på champagne och chokladfontän med jordgubbar, gud vad dom skämmer bort oss. Alltså var dagen helt okej. Nu väntar jag på att Jimsan ska komma och att mina föräldrar ska komma hem från Tyskland. Dom har med sig mumsmums till mig! Dock är det sängen som mitt huvud väntar mest på, det är tröttsamt att vara trött hela tiden.


when you fall down, get up and stand strong.

Va på bio igår med pojken min, American Pie. Svin rolig, men hade inte väntat mig något annat. Sevärd helt klart. Sov hos han inatt, men nu är jag hemma och har fått massa gjort. Bytt säng med mamma och pappa, så nu har jag en dubbel precis lagom, hihi. Sen har jag pluggat också, kommer aldrig bli klar med teorin + att jag har en psykologi inlämning som ska vara klar på måndag som jag inte är klar med och inte har någon tid för heller. Nu ska jag plugga vidare, sen blir det några avsnitt av Gossip Girl. Toppen!

tisdag.

Har en riktig bloggtorka nu känner jag, helt tom i huvudet. Vet inte vad jag ska skriva, men idag har jag jobbat. Hade en bra dag idag, tiden gick fort och jag har fått en bättre tidning nämligen iform. Passar mig bättre känner jag. För övrigt så har min hals svullnat upp igen, det är ett helvete de här, kommer aldrig bli bra. Nu har jag några dagar ledigt innan jag ska jobba igen och då ska jag sätta igång rejält med körkortsteorin, måste bli klar nu.


påsk.

Sitter och väntar på att jag ska börja jobbet. Fyfan va hemskt det är, jag vet att jag varken orkar, vill eller kan jobba men ändå är jag kvar. Jag ger det april ut. Nu under påskhelgen har jag inte gjort så mycket, firade in lovet på harrys med mina bästa i torsdags vilket blev lite för bra, va med Jim i fredags och igår va jag med mamma och dom hos Marcus. Åt massa mat så jag har säkert gått upp 5 kg. Ne nu ska jag sluta tråka ut er, puss!


RSS 2.0