291212

Det blev utgång, inget folk ute vilket va synd. Blev lite lång tråkigt. Idag är jag trött så ligger och kollar på serier och väntar på Jim! Puss


shopping med systra mi.

Åkte till Göteborg med Julia idag för att kriga med alla kärringar på mellandagsrean. Skit dålig rea överallt iår, riktigt besviken. Men kom hem med lite saker ändå, dock var de knappt något reaplagg. Hittade nya kläder till affe också (min mobil) så nu är hsn nöjd. Har för övrigt haft en riktigt mysig jul med mycket fina julklappar!

 


julavslutning, äntligen jullov!

Fika och mys med klassen, efter de bjöd de gamla lärarna på lite gagnam style.


191212

Skönt och onödigt med bara en lektion idag. När jag kom hem så gjorde jag klart min engelska vilket är grymt skönt! Efter de så gjorde jag de sista julgodiset, wienernougat och rocky road. Mums! Nu sitter jag och kollar på när pappa gör tacos. Ikväll kommer Jim! Julavslutning imorgon, sen JULLOV! Skönt och behövligt. 
 

181212

Hade sovmorgon idag så började 20 i 11, helt okej. Efter skolan åkte jag och Elin till Romali för att köpa våra GHD plattänger, men självklart fanns de inte den vi ville ha. När jag kom hem började jag städa och är nästan klar nu, har även betalat lite fakturor för jag är så vuxen och bra. Nu ska jag spendera resten av kvällen till att läsa klart min engelska bok..bara 90 sidor kvar och sen kolla färdigt på filmen som hör där till. Börjar halv 1 imorgon så det är skönt. Godnatt.

inställd historia.

Bara för att jag inte tog med mig mina böcker eller min engelska bok så blev historian inställd och jag fick 3 timmars hål där jag inte kan göra något direkt arbete. Vilket jag hade behövt, är lagom stressad nu innan lovet. Så sur.

julias fina tröja.


121212

Vaknade upp av ett pim från min lärare där det stod att vi har inställd lektion idag. Kunde inte bli bättre. Nu har jag myst mer mig i soffan framför lite avsnitt av PLL. Vid 1 ska jag och Sara till Borås och köpa julklappar. Ikväll ska jag frossa i räkor!


inte bara jag som behöver lov.


101212

Sitter just nu i skolan och väntar på att resten av min klass ska sluta. Tröttare än någonsin är jag, lagom sömnlös natt och lagom tråkigt väder. Helgen svicha förbi som vanligt, i fredags blev det utgång, i lördags sov vi bort hela dagen och igår klippte jag Louise och hennes systrar. Sen på kvällen kom Sofia och Robin och så kollade vi på solsidan. Efter skolan blir det direkt till gymmet, idag är det bröst som står på schemat så jag längtar inte direkt. Efter gymmet ska jag fixa lite skolarbeten. Rolig dag, blev bara tröttare av inlägget..

trött.

Haha när jag kom till skolan idag så var det knappt nått folk, vilket det inte brukar va vid den tiden. Men jag satte mig vid en bänk och kollade ett avsnitt av julkallendern. När det bara var 5 minuter kvar tills det att min lektion skulle börja så hade ingen från min historia kommit, då visade det sig att typ alla 3or var lediga idag. Antingen hade jag glömt att det var så eller så har jag inte blivit informerad..tror på det sista. Slött irriterad blev jag! Men men nu har jag gjort ett pass på gymmet och snart kommer Jim. Ha en bra kväll!

godmorgon.

Vakna upp hos Jim för en stund sen. Nu sitter jag färdig-fixad och väntar på att gå till bussen. Efter skolan drar jag till gymmet, sen kommer Jim och då ska jag klippa honom. Puss


mina nya fina.


helgen bara flög iväg.

Ja helgen gick väldigt fort, jobbade lördag och söndag. Firade även världens finaste Stina på lördagskvällen som fyllt 17! Det blev en helg utan alkohol vilket var bra för min kropp. Så jag skjutsade mina flickor till blidsberg och tillbaka. Så himla kul att se alla fjortis-pundare bli fulla och slåss, skrattretande. Jag kände mig som en vakt när jag gick runt där, haha! Annars har jag myst med min pojkvän. Hoppas att veckorna går fort, behöver lov.


RSS 2.0