såhär kul har jag på jobbet.


liseberg.

Igår va jag och Jim på Liseberg med Sofia och Robin. Jätte varmt var det och ganska mycket folk. Men det var kul!


en bra natt.

Klockan är nu över halv 5 och jag har precis kollat klart på filmen Ego, som är hur bra som helst. En av mina favvo filmer helt klart, kan se den hur många gånger som helst. Mitt liv är otroligt stabilt nu, överdosar min kropp med sömn..verkligen! Typ inte sovit någonting alls den här veckan och när jag väl sover så är det ingen bra sömn. Så hemskt är det. Ska upp vid 9 med för att ta hand om hunden. Den är kul. Ne jag ska sluta klaga, ledig tills tisdag nästa vecka så jag är nöjd. 

lite jobb.

 
Här får ni en liten fin bild på sne, har med mig paddan till jobbet ikväll. Förhoppningsvis kan den bjuda på något kul när natten kommer. Just nu kollar jag på filmen som går på 4an, lite små dryg sådär. Hoppas natten går fort för sen är jag ledig veckan ut, så hoppas på några soliga och roliga dagar. Hoppas ni alla får en god nattsömn. 

rosétisdag.

Igår kväll träffade jag mina saknade tjejer. Vi myste på bryggan med lite gott och äta och sen tog vi ett glas rosé inne på bryggan. Det var minst sagt den galnaste rosétisdagen jag varit på. Sjukt jäkla crazy var det. Vi testade olika spritsorter, träffade världens barnsligaste stockholmare som var gamla som gatan, fick gratis drinkar och mycket mer. Har inte sovit en blund inatt så har varit vaken i över 30 timmar nu, det är gött. Men det var en trevlig kväll, aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Sjukt..


monday.

Ikväll väntas jobb igen, men de ska bli kul att jobba kväll så man får träffa alla. Just nu sitter jag och äter lite godis. Ledig tisdag och onsdag, det är skönt.


vara ledig är kul, men jag föredrar att jobba natt.

Ne inte direkt, jobba natt är helt okej. Men inte på helgen, de är faktiskt inte det roligaste. Men nu får de gå, jag kan ju inte klaga på lönen jag kommer få. Sitter här helt själv i soffan i allafall och har precis kollat klart på em-snacket. Tycker den där älgen Peppe är söt. För övrigt så hitta jag en kladdkaka i kylskåpet innan som blir min mat inatt. Men de kommer bli en lång natt känner jag, men det är bara att göra det bästa. Ha en fin kväll alla godingar, puss!


ännu en natt med jobb.

Känner att denna natten inte är lika rolig som första. Vill egentligen bara dra täcket över huvudet och sova i 100 år. Jag är inte trött, bara orklös. 6 1/2 timma kvar tills jag får åka hem. Snälla låt de gå fort.

Fick reda på idag att min fina vän Lina var med om en bilolycka igår morses, ungefär samma tid som lilla farmor åkte in. Lite läskigt att när jag berättade de för pappa så sa han "men herregud, det måste varit hon som kom in som trauma. Men jag kände inte igen henne med alla slangar och nackskydd" uscha! Som tur är så tog bilen störst skada och Lina mår bra. Tänker på dig hjärtat mitt! Åh snälla Gud, se till så att det inte händer nått mer med mina nära. Klarar inte mer sånt nu! Tack på förhand.

Snart ska jag proppa i mig kycklingsallad, har ätit skit dåligt idag. Så de ska bli gudomligt gott!


lång dag idag.

Skulle egentligen åkt till hönö över dagen med mamma och pappa, som en mysig mini-semester. Men inte blev de så, vaknade först med världens nackspärr, men tvingade mig upp. Sen ringer mamma och säger att farmor mår dåligt så vi kan inte åka. Farmor blir sen inlagd på sjukhus, stackars lilla älskade farmor. Jag tänker på dig hela tiden! Så det har varit en lång dag med samtal hit och dit. Sen skulle min fina mormor fyllt år idag med ♡


mhm paket.


måndag.

Idag var det skönt att få sova ut riktigt efter helgens bravader. Sov kanske 8 timmar i helgen. Men så kul har jag haft. Jobbade kväll idag då slutade för bara en stund sen och nu sitter jag hos Jim och väntar på att han ska komma hem. Ledig 3 dagar nu och sen en helg med nattjobb. Vet inte om veckan är så go ändå.


firat min vän Jaqueline.

Kom precis hem till Hanna efter att ha firat tjatte som fyller 19 år. Hade det jätte trevligt där, fick dock magknip och va inte så social. Men det var kul att titta på alla andra som hade kul. Väldigt skönt att få sova nu i allafall. Blev en lång natt igår. Hanna har dock lite sällskap just nu så får se när jag får lägga huvudet på kudden. Puss


iväg för att fira kussen.


a day off.

Mmh va de var skönt att få sova ut imorses och när jag kom upp höll pappa på att steka pannkakor, så det blev min frukost. Hela förmiddagen låg jag, mamma och pappa ute i solen som tittade fram då och då. Sen kom farmor på lite fika och jag gick ut på en PW framåt kvällen. Ska försöka komma igång nu igen efter lite mer än en månads uppehåll. Bort med all bal/student/napa fett. Nu är jag i stort sett frisk med så bara och köra igång, inga ursäkter. Imorgon väntas jobb igen.


ligger i soffan och njuter av att jag är ledig imorgon.

Åh så skönt de ska bli. Sova tills jag vaknar, de är det bästa jag vet. Kollar på en bra film som går på 3an men vet inte vad den heter, lina la ut bilder från napa på Facebook så var lite bortkopplad ett tag. Shit vad jag vill åka tillbaka nu, ni anar inte. Jag gråter nästan. Saknar allt!


idag är jag trött.

Okej, tröttheten kom idag! Har varit helt lost hela dagen och allt har gått otroligt långsamt. Men nu är jag hemma och ligger i soffan som jag längtat efter hela dagen. Har beställt mer kläder idag och även smycken. Några kommer denna veckan och för vissa tar de 2 veckor. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge. Ikväll ska jag försöka somna tidigt, men får se hur de går. Alltid pigg precis när jag ska gå och lägga sig, fattar inte varför.


RSS 2.0