310113

Sitter och äter lite gott innan ett pass på gymmet. Blir ett sent pass idag för de är så himla mycket folk. Ska inte köra för hårt heller, vill inte ha träningsvärk denna helgen! Ska kunna dansa och röra på mig. Ha en bra kväll! Puss


drömmer mig bort en stund.


mysfika på viskan.


sovmorgon.

Skönt att jag har fått sova ut två dagar i rad nu, behövdes efter helgen. Nu är jag påväg till Borås, har bara historia och efter de ska jag träffa mina bästa på stan.


290113

 
Shit vilken träningvärk i rumpan jag har, kan knappt gå och jag lär se allmänt retard ut när jag går. Men de är gött! Hade sovmorgon till halv 2 idag, vilket var skönt. Efter skolan så gick jag och Elin en snabbis till Lindex och Gina för att kolla lite och imorgon ska jag köpa ett par jeans på Gina hade jag tänkt. Pappa har målat på mitt rum så ska sova ute vid brasan idag, mysigt. Håller på att planera inför helgen också, vi ska fira mig och Lina och de kommer bli kanon!
 
 
 

nagelmodell.

Fick en inställd lektion, hoppa in som nagelmodell. Mörkröda med svarta diamanter blev det.


leopard.


pressad dag.

Har haft prov på lektionen idag. De som ingick va först ett teoretiskt prov, sen permanent på 45 min, föna vågor, föna uppbyggnad på dam och att göra en svinrygg. Allt de tråkigaste inom frisör fick vi göra, alltså var inte motivationen på topp. Framförallt eftersom jag inte tänkt bli frisör i framtiden. Nu är huvudet kaputt och jag väntar på mat, blir en lugn kväll. Jobb hela helgen! Puss


kvälls mys.

Nu har jag myst ner mig i soffan med lite fruktsallad och te. Ska gå och lägga mig snart, min hjärna har exploderat. Vet knappt hur man andas, livet är på topp!!


onsdag.

Har haft resursdag hela dagen idag, jobbat med projektarbetet som jag blev klar med. Skönt som fan! Efter skolan åkte jag o Jim till donken och tryckte i oss 1000 kalorier på ca 20 minuter. Mums! Spendera kvällen på gymmet trots min träningsvärk. Har kommit så sjukt mycket nytt folk till gymmet, vi är över 90 medlemmar nu så de är fullt hela tiden. Man får typ börja gå upp på morgonen och gymma för att slippa vänta på saker. Men tror de avtar snart! Nu har jag lagat till lite lax tills imorgon. Ha en bra kväll, puss!


210113

Körde goaste benpasset igår på gymmet och de börjar kännas nu. Skulle egentligen vilat idag och gymma imorgon men Lina lyckades få med mig på boxning som va mega skoj! Va typ 1 årsen jag körde de sist, är helt slut nu. Så ligger i sängen efter att ha proppat i mig ägg, ska kolla ett avsnitt av Glee och sen sova. Sovmorgon till 8 imorgon, skönt!


200113

Hade en riktigt mysig kväll hos Linnea igår med mina tjejer. Kändes skönt att bara ta det lugnt och käka och snacka, i allafall efter allt kaos i fredags. Vi lyckades i allafall få till en jäkligt go plankstek. Nu ligger jag i soffan och kollar på skidor, ska snart åka till farmor och käka. Sen blir de gym!


.


160113

Hade bara en lektion idag som knappt va 1h så fett ovärt. Men tog en sväng på stan innan skolan o köpte mig ett par nya svarta jeans eftersom mina nu är för stora. Det blev ingen fika med tjejerna så jag drog hem o gjorde eget knäckebröd av dinkelmjöl och massa mums. Kan sitta och äta dom som chips, så goda! Nu har jag gosat ner mig i soffan bredvid min kära mamma. Ha en bra kväll.


Världens finaste mamma fyller år idag!


150113

Sovmorgonen imorses satt fint vill jag lova, även om jag vaknade av att julia tände lampan och inte av att alarmet ringde. Två lektioner i skolan och sen hem till gymmet, skulle bli ett kort pass med bara kondition och lite bröst. Men har sån träningsverk så kunde inte gå på rullbandet knappt och sen var Elin där så allt tog lite längre tid med tjöt emellan. Imorgon har jag sovmorgon så ska åka tidigare till stan och göra lite ärenden och sen efter skolan blir de fika o catch up med Tufaa och Lina.
 

140113

Hej alla underbaringar! Ser att ni kikar in här trots att jag inte skriver något och jag är ledsen för den tråkiga uppdateringen, men livet är lite down ibland och så är det med de. Men nu är jag igång igen, taggad som bara den för de kommande halvåret. Sista terminen i skolan nu, helt sjukt! Längtar som bara den till maj månad, då man kommer in i den såkallade "studentbubblan" med bal, student och Aiya Napa med världens bästa klass. Hela jag skakar av förväntan när jag tänker på det.
 
I allafall, efter lite sjukdom så har jag i allafall kommit igång med gymmet igen efter 2 veckors uppehåll. Jag och Sofia beställde även lite från gymgrossisten idag så nu är jag ännu mer taggad för att träna. Ska bara bli bättre på att äta rätt också så kanske jag känner mig snygg på beachen 2013. Idag körde jag lite kondition och ben, vilket känns nu i mina lår framförallt. Älskar känslan av träningsvärk! Trots att skolan faktiskt har kommit igång så vill inte min kropp sova och nu var jag dum nog och uppdatera min iPhone..bara ca 85 minuter kvar. Får nog stå över natten minsann.
 
Känner att jag just nu babblar om ingenting, men har sovmorgon imorgon i allafall och efter skolan blir de en sväng till gymmet igen. Lika bra att köra när man väl är igång. Ska snart försöka sova i allafall, natti!
 

förlåt för dålig uppdatering.

Har inte haft någon lust alls att skriva ett inlägg här, har inget att skriva om ändå. Mitt huvud är bara tomt och den enda energin jag har måste jag lägga på att klara av vardagen. Jag ska i alla fall försöka få en blunds sömn inatt, orkar inte dessa sömnlösa nätter. Dom tar kål på mig!


RSS 2.0