nya skor.

Fick dom här underbara skorna av Christine och Annett på salongen. Märks att vi lärt känna varandra efter alla dessa år, passar mig perfekt. Tackar så hjärtligt, kommer sakna dom!


min bal.

 
Min bal var typ det bästa på väldigt väldigt länge. Jag hade så sjukt kul med alla mina fina vänner och att dansa med balklänningen var inte svårare än en vanlig outfit. Vi dansade långt in på småtimmarna och klockan 4 fick jag lägga mig i sängen. Skulle kunna göra om denna kvällen varje år.
 
Här är en bild från BT, ska lägga upp en bildbomb sen när jag fått mina bilder av Johanna och så.

lite fler bilder från tjejernas bal i måndags.


de är mycket nu..

Förlåt för så dålig uppdatering, har inte haft nån tid alls för tänka på bloggen. De är bal, student, flak, musik, napa, uppsättningar, presenter, jobb och hemskt mycket annat som tar upp allt utrymme i min hjärna. Va och kollade på mina fina vänners bal idag och dom va så vackra allihopa. Imorgon är det min tur och jag är mindre taggad, det där med klänning, klackar och se fin ut är inte min grej, speciellt inte när folk kollar på mig. Men nu finns ingen återvändo.


torsdag.

Näst sista dagen på praktiken idag, känns sådär. Kommer sakna att va där varje torsdag, har ju ändå varit där sen sista terminen i 1an. Så de kommer va sjukt jobbigt att säga hejdå till dom nästa vecka. Men gick i allafall ner på stan idag och köpte min underbara klocka som jag ska få i studentpresent. Tufaa var med som hjälp. Jag kan även med stor glädje berätta att jag lämna in mitt absolut sista arbete idag, vilken känsla. Nu är det inte långt kvar och de skrämmer mig. Nog om de, är fett slut i mina armar efter dagens pass. Så godnatt.


han gjorde min dag.


fixat mitt hår.

Idag va jag på salongen och satte i mitt hår. Det blev så fint och så bra! Är super nöjd, kommer bli kanon till bal och student.


mysdag.

Var och kollade på pappa som sprang göteborgsvarvet idag och strosa runt lite på stan samtidigt. Kom hem vid 8 och drog direkt till lina för lite Eurovision och mys. Kom precis hem och nu ska jag sova! Nattis


äntligen helg.

Har sovit alldeles för lite den här veckan, har varit helt död på morgonen. Men får sova ut på söndag för imorgon blir det att gå upp tidigt för att åka till Göteborg och kolla på när pappa springer göteborgsvarvet. Just nu ligger jag och kollar på lets dance, känner mig helt uppsvälld så ska nog gå ut och gå senare. Hade för övrigt mitt sista kundpass idag, den känslan asså. Taggar student som f*n!!!! Wooho


torsdag.

Idag va jag på salongen nån timma, fick sluta tidigare vilket var skönt. Efter de så drog jag till gymmet där jag hängde en stund, sprang på bandet för typ 3dje gången i mitt liv, men hann bara 7 minuter sen kom lina och Emmelie och då våga jag inte springa mer. Imorgon har jag mitt sista kundpass och jag har inte ens nån kund. Min stammis kommer men hon fick gå till en annan för att jag är service hela dan, vilket suger. Annars så har min pojkvän lämnat mig själv heeeela helgen, de suger ännu mer. Men har helgen ganska fullspäckad så det går nog fort. Nu ska jag försöka sova, godnatt på er!


sophias dag idag.

Idag har jag namnsdag och jag är ledig, vilket är skönt. Idag blir det en snabbis på gymmet, jag har 2 hundar att ta hand om, testa balfrisyr på Sofia och ikväll kommer Jim.


sophia the master chef.

Bjöd mina föräldrar på något nytt innan. Tror det hette citronpasta och ah, med räkor. Det ser godare ut än vad det var och det luktade godare än vad det var också. Men det var lätt att göra och det slank ner bra innan gymmet.


sigges- björn rosenström.

Igår jobbade jag hela dagen och sen tog jag ut mina sista krafter på sigges där Björn rosenström spela. De va rätt mycket folk och Björn spelade alla dåliga låtar nästan, men kvällen var rätt bra ändå. Kom hem ganska sent så idag låg vi kvar i sängen ett bra tag, men det var skönt. Nu är jag hemma och har precis plockat undan lite och sitter och väntar på mamma och pappa som är påväg hem från Varberg. Sen ska jag iväg och äta lite mat hos min farmor.


tog en tripp till Ullared.

Jim kom på lite spontant igår att vi skulle åka till Ullared idag, så det gjorde vi. Hitta som vanligt massa krims krams men också ett och annat klädesplagg. Det är ganska ovanligt faktiskt, så jag är glad. Nu kom jag precis hem från gymmet och väntar på att Jim ska komma så jag kan få lite mat i mig.


peace broes.

Sov ut idag vilket va jätte skönt, är ju ledig idag som vanligt så tog långhelg igår. Var på ett litet möte på Lövbacka innan där jag kommer sommarjobba i sommar, kommer bli hur bra som helst tror jag. Nu har jag skickat in lite arbeten, bara lite kvar nu sen kan jag ta studenten med ett gott samvete. Ikväll ska jag mysa med världens bästa!!


Vem har tagit min hund?


solig tisdag.

Kort och onödig dag i skolan, men de är skönt att solen är framme. Satt ute en stund innan och ska ut snart igen, efter att jag käkat upp min ljuvliga lax. Ikväll blir det att jobba en kortis och kanske gym efter det om jag har nån ork kvar.


lite mellis efter triceps-pass.


söndag.

Igår va nog den värsta dagen ever, asså den träningsvärken, fyf*n! Har sett helt invalid ut, men idag är det bättre. Ska till gymmet om en stund, ska bli skönt.

Igår firade vi farmor som fyller 75 år idag. Åt as mycket mat och tårta. Nu är vi hos farmor igen, har varit och klappat lammisarna och ätit upp lite rester. Tar med mig en tårtbit hem med, gött!


Jävlar..

Vilken träningsvärk jag har. Jag går under, kan inte gå, inte sitta, inte ligga. Det gick nog lite för bra igår. Jag som ska jobba och sen fira farmor imorgon, kommer dö. Kommer garanterat vara värre imorgon. Men jag ska inte klaga. Nu ska jag och Jim snart sova tror jag, ska upp vid halv 7 imorgon, så blir det lite gym innan jobbet. Nattinatti!


feting go dag på gymmet.

De gick sådär äckligt smidigt på gymmet idag, de är så himla skoj. Tränade ben och rumpa och hade samtidigt sällskap av mina bästa vänner. Nu ligger jag äntligen i min sköna säng och det ska bli så gött av sova nu. Längtar tills träningsvärken kommer, mmm!!


torsdag igen.

Fy va Valborg var drygt, det va så sjukt mycket folk på XoY så det gick knappt att röra sig, sen var min mage lite emot alkohol. Så kvällen var lagom seg sådär. Igår så var det mys hela dagen, jag låg i sängen till halv 2, så trött utan anledning, Jim gick upp typ 10. Sen blev det pizza, godis och film. Idag är det praktik och gym som står på schemat. De är gött!


RSS 2.0