söndag.

De va faktiskt inte så jobbigt att jobba natt. Men vi får väl se hur trött jag är imorgon. När jag kom hem imorses så kunde jag inte somna, så somnade vid 9 kanske. Sen sov jag inte längre än till 1, då åt jag en gå frukost. Annars har jag inte gjort så mycket idag, unna mig ett par shorts som jag beställde och sen har jag bakat kladdkaka. Ska snart dra mig bort mot farmor för lite mat. Ha en bra dag!


jobba natt.

Hopp, dax att testa på hur det är att jobba natt nu då. Började klockan 9 och slutar 8 imorgon bitti. Än så länge är jag pigg, kokat en hel termos kaffe och just nu kollar jag på film. Alla andra sover så gott så, men hade sällskap till 12 ungefär. Finns inte så mycket att fördriva tiden med här, har knappt någon teckning och de är dåligt med kanaler på tven. Men ska städa lite sn tänkte jag, när jag börjar bli trött. Då vaknar man nog till. Hoppas ni andra sover gott!


jobb jobb jobb.

Ja vuxenlivet drog ju igång ganska fort förra veckan och jag har redan varit på lövbacka i över en vecka. Trivs hur bra som helst, kan med handen på hjärtat säga att jag älskar att gå till jobbet. Kan vara lite trött precis innan man ska åka, men väl där så vill man knappt åka hem. För er som inte vet så är lövbacka ett kortisboende/ fritids för handikappade och funktionshindrade. Så det är fullt ös hela dagarna, men det är kul. Vi bakar, kollar på film, spelar basket, kubb, går promenader och gör utflykter. Det är hur bra som helst, skit kul. Ungdomarna på stället är underbara. Så är nöjd med mitt sommarjobb. Nu efter nästan en hel veckas jobb så är jag ledig imorgon, men på lördag ska jag jobba natt för första gången, så det ska bli spännande. Det som är svårt är att komma ihåg hur alla fungerar, när dom ska ta medicin och massa sånt. Men man lär sig. Men de va lite om mitt jobb för några veckor framåt. Puss


underbara bal.

 
Foto: Johanna Wålberg
 

nu ska jag berätta...

...om våran sjuka studentresa. Den var helt galen, helt otroligt underbar och fett rolig. Njöt varje minut, varje sekund av mina vänner, vädret och festerna. Slår allt jag någonsin gjort. Det var verkligen "living on the edge" för oss, gjorde allt man inte skulle ha gjort hemma i Sverige. 
 
Men även om det var party 12 timmar varje dag så drog vi oss ut i solen varje morgon halv 10. Det var en dag jag vaknade halv 1, men då hade jag gått och lagt mig vid halv 8 och inte ställt klockan. Det var en kväll till att duga vill jag lova mina läsare. Att man ens orkade, jag vet att här hemma i Sverige så orkar man inte gå ut 2 dagar i rad...men där nere var de varje kväll. Asså den mängden alkohol jag fick i mig denna vecka ska vi inte snacka om, det var fullt ös 12 timmar varje dag. Sluta dricka tidigt på morgonen så man börja ju komma i form på eftermiddagen när det var dax igen. 
 
Mycket galet hände, vi snodde saker, pratade med främmande folk, ljög om vilka vi va, klättrade på allt, hoppade runt, sprang in på andra hotell och bara cpa. Där av mycket blåmärken och skrapsår (eller i mitt fall, köttsår). Vi dansade så att svetten rann och hade det hur bra som helst. Mycket roligt folk träffade vi också och världen är verkligen liten, träffade folk från stockholm och norrland som kände folk jag kände. Typ jätte knas, men dom var huur sköna so helst och jag spenderade varje minut med dessa killar. 
 
Väl hemma här i sverigeland så vill jag bara tillbaka, det var ledsamt att lämna alla där nere men ändå skönt att vara hemma. Dock blev jag ju såklart sjuk med hosta, feber, ont i njurarna, svullen lever och magknip. Sen även mina köttsår efter alla äventyr. 
 
Avslutar med att säga att jag inte kan berätta för mycket, för det som händer i Ayia Napa, stannar i Ayia Napa
 
 

Hej allihop! Ledsen för dålig uppdatering, men det har varit fullt upp sen jag kom hem i måndags och på allt detta så har jag gått och blivit sjuk. Men jobbet har börjat i allafall och jag stor trivs, dock har jag ju då inte mått så bra denna veckan pga att alkoholen ska ut, har både förkylning, feber, ont i njurarna och en svullen lever. Så jag mår lite halv bra. Men kommer med en stor uppdatering om min galna vecka med bilder och allt. Puss


gårdagen är dimmig.


har det rätt bra.

Hej hallå! Jag lever, nett o jämt. Man är rätt mör och halva veckan har bara gått! Men vi har det svin bra, svin kul..sviiin grymt!


materiell kärlek.


lördag.

Idag åkte jag och Jim till Borås för att växla pengar och kolla på en bikini till mig. Forex hade inga pengar hemma och jag hitta ingen bikini. Men två linnen kom jag hem med i allafall. Sen packade jag lite och strök de som behövdes. Nu är jag näst intill klar, bara det där med pengarna som måste lösas, sen bikini såklart. Har precis ätit på kinan med hjärtat och päronen och nu ligger vi i soffan med chips och godis. Puss


bästa dagen i mitt liv!


imorgon är den här tiden okej, men bara imorgon.


nu är nästan allting fixat o klart.

Idag fixa vi flaket och de sista på utspringet, tur att de inte är som i Ulricehamn för de hade vi aldrig kunnat fixa. Men nu är de lugnt och det är bara att packa och fixa naglarna + håret sen kan jag gå och lägga mig. Sova lär jag inte kunna göra men men..


mycket att fixa innan den stora dagen.

Vet varken in eller ut just nu, de är mycket som ska fixas innan onsdag. Idag åkte jag till Borås för att umgås med klassen, men de dök bara upp 4 st så de blev lite tråkigt. Men vi fixade våran utspringningslåt, så nu är de klart i allafall. Imorgon ska vi pynta flaket och fixa allt som måste göras. De är tur man är ung och pigg..


lite bilder från studenten i fredags.


bal del 1


RSS 2.0