långfredag.

Jag o Jim sov länge idag, lite innan 10 kom vi upp kanske. Då gick vi ut och gick, blev ingen direkt lång runda. Sen gjorde jag proteinpannkakor till min man och nu kon jag hem från stan för en stund sen. Var och handla lite med mamma och pappa. Så nu inväntar jag Jim, blir nog bara mys ikväll!


soliga onsdag.

Vilken underbar dag det är idag, började morgonen med en 50 min PW, gjorde nyttiga våfflor till frukost, sen var jag hos farmor en stund som bjöd på lunch, stack nästan direkt till gymmet för att träna bröst och biceps efter det. Skakar som fan i armarna nu. Har också gjort knäckebröd, mums.


back in days.

 


min syster är en hund.

Sitter och läser Julias baby-bok och jag börjar faktiskt tro att Julia föddes som hund. Hennes favorit leksaker va bollar, skor och gräva i sandlådan. Hennes favvo kläder var strumpor och hon drack helst vatten! Sen gillade hon katter eller vad det nu va. Så söt!


ny vecka.

Har nu gått in på sista veckan innan ett skönt lov, det var ju så längesen sist. Just nu sitter jag på jobbet, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Väntar på att klockan ska bli 9 så att jag kan börja städa lite, Jesper va så snäll och tog golvet i simhallen innan så blir inte så mycket att städa. Vill bara hem och sova just nu, fullspäckad dag och jag är hungrig. Det är skönt att denna veckan är mindre jobbig, sovmorgon imorgon med bara 2 timmar i skolan, ledig på onsdag och sen troligtvis bara en halvdag på praktiken. Sen tar jag emot mitt lov med öppna armar! Ne snart dax för some cleaning!!! Taggarååå..


lördag.

Började dagen med en promenad i solen, sen blev de en lunch med min gos, Sofia och Robin på Jensen och nu myser vi framför tven. Ha en bra kväll babes!


helt död efter gymmet idag.

Trots att jag va skit trött med sprängande huvudvärk på bussen hem från salongen så orkade jag ta mig bort mot gymmet. Det var säkert celsiusen som gjorde dunder. Hade bestämt mig för att köra kondition 1h och de gjorde jag, 1h på crosstrainern och sen 15 min på löpbandet. Wow säger jag bara, förvånad över mig själv. Brukar dö av tristess efter 10 min. Men idag va det kul! Körde även mage. Nu är jag helt död och ligger i sängen. Imorgon ska jag hälsa på på Borås högskola, kul!


resursdag.

Hade som sagt resursdag i skolan idag. Alla 3:or hade några föreläsningar från olika företag. Det var bland annat arbetsförmedlingen, försäkringskassan, olika bemanningsföretag och au pair. Kan ju säga att jag är lagom sugen på att jobba som au pair och jag har tänkt den tanken innan att det vore en otroligt rolig upplevelse. Så jag ska på ett informationsmöte och en kort intervju den 11 april. Sen får vi se hur det blir, det kostar ju endel. Men jag ska spara, spara, spara! Nu väntar jag i allafall på Jim, har en vilodag idag. Skönt!


tisdag.

Startade morgonen med en PW, jätte kallt var det och jobbigt när snön smätte i ansiktet. Hade en lektion idag bara, så onödig. Efter skolan blev det gymmet med Julia och Julia. För mig var det ben och rumpa som stod på schemat. Det gick sådär kände jag, allting gjorde bara ont idag. Nu ligger jag i soffan och myser, imorgon är det resursdag i skolan. Hade ju hellre vart hemma.


180313

Fick med mig Julia till gymmet igår, sing halleluja! Jätte mysigt va det. Idag har de varit en lång dag i skolan, kom precis hem och gjort mig ett litet mellis. Jag tycker egentligen inte att fil och yoghurt och sånt är gott, men om man gör så att de ser gott ut så blir det också godare. Snart drar jag mig bort mot gymmet, idag blir de biceps och bröst.


fin morgon.

Jag hann ut innan solen försvann, de va så skönt! Sen åt jag en god frukost och nu är jag i Göteborg. Inhandlat en bikini och skor. Nu ligger jag i soffan hos Affe och Taew och har precis ätit massa god mat. Ska prova min balklänning snart, nervigt!


07:04

Hatar mina sömnlösa nätter, har sovit kanske 3 timmar inatt och nu är jag "jätte pigg" enligt min kropp och kan inte somna om. Sjukt mycket negativa tankar om allting och jag är gött irriterad på allt. De enda positiva är att jag hinner gå en PW runda innan frukost. Vilket är skönt.


kvälls PW.

Lugn dag på salongen idag, vilket gjorde de ännu svårare att motstå den nybakta kladdkakan i köket. Jag har nämligen godis/kakor/glass/bröd/flöt förbjud nu fram till minst 4 april. Har också en vit månad och än så länge funkar det bra, det är bara de där med fikat som är jobbigt. Farmor har haft en riktig bakar-månad nu med, med massor av gott gott som jag inte får ta del av! Jobbigt detta. Jag gick i allafall en liten runda innan, de är läskigt att gå själv ute nu när det är mörkt så fick gå där det fanns lampor. Nu har jag fixat klart Sofias present, målat naglarna, duschat och gjort engelskan. Så nu ska jag se det senaste avsnitten av pretty little liars. Natti


onsdag.

Har känt mig duktig nu när jag har varit ledig, vart ute o gått varje dag innan frukost. Idag va det mindre skönt för att de blåste lite. Ska dra mig bort mot gymmet så fort pappa kommit hem, har träningsvärk i nästa hela kroppen just nu. Boxningen tog något rejält i måndags och körde ben-rumpa igår med, så vet inte vad jag ska köra idag. Får bli bröst och något, för de är där jag inte har träningsvärk.


världens godaste- yollibox


långhelg.

De passade ypperligt bra med en långhelg just denna helgen då jag har jobbat. Blev dock ingen direkt sovmorgon idag, men har ju två dagar till som jag kan ta igen lite sömn på. Gick ut på en PW innan frukost idag, mega skönt väder! Gjorde proteinpannkakor till frukost med färska jordgubbar, satt fint! Senare ska jag klippa Sofia och hinna med en sväng till gymmet. Puss


lördag.

Har ingen större lust att åka till jobbet idag, vill bara krypa ner under täcket igen. Sov knappt någonting inatt, jäkla mardrömmar.


skön myskväll.

Så trött och knasig efter denna dagen. Nu lägger jag mig i soffan och myser med mamma och pappa.


GHD- metallic


gym.

Sitter och äter lite mellis innan jag ska iväg till gymmet. Gjorde mega goda smoothiiie/slush saken innan, tog bara mer frysta bär än fil så de blev typ isigt. Namnam! Nu ska jag byta om och ta mig bort mot gymmet, bröst och triceps +kondition idag.


mysig söndag.

Är själv förvånad att jag orka ta mig upp vid 7 imorses efter bara 4 timmars sömn. Men vaknade innan klockan ringde och va super pigg! La mig direkt i soffan och skicka iväg ett pushande sms till pappisen. Nu sitter jag med datorn i knät och följer pappa, är lite nervös att han inte ska slå sin kusin som han alltid gjort. De är bara sekunder mellan dom! När pappa gått i mål vid 2 tiden så ska jag, mamma, Julia och farmor iväg och köpa nått gott att äta, som vi alltid gör efter Vasaloppet. Blir nog pizza för mig idag! Efter det så kommer Jim, ska bli mysigt att pussa på honom lite. För övrigt så hade jag grymt kul igår! En toppen kväll, tog inte en enda bild oturligt nog. Så slänger upp en annan goding! Puss


saturday.

Go kväll babes! Började dagen med att göra proteinpannkakor till mig och mamma, super goda blev dom. Efter det gick vi ut på en liten PW runda, där vi till och med fick med Julia. Resten av dagen har jag mest tagit de lugnt! Men snart kommer några riktiga godingar hit, för ikväll blir de hotellet. Ska bli riktigt kul faktiskt! Nu ska jag börja fixa mig, puss


RSS 2.0