måste bara säga att...

FYFAN VA SKÖNT DET ÄR ATT VARA TILLBAKS PÅ GYMMET EFTER NÄSTAN 3 VECKOR NU. Åg va skönt det ska bli med träningsvärk imorgon, mums på det.


älskade håkan, du gör det igen.


280413

Haft en riktig mys helg, i fredags var vi hos min lärare och grilla och fika lite. Gav henne lite presenter och grät en skvätt. Känner hyr jobbigt det kommer bli om en månad, uscha. Igår drog vi ihop ett gäng från 9B och vi hade så jävla roligt, jag älskar dessa människor. Slutade mindre bra och rätt fort bara. Annars så har jag myst med mitt hjärta! Imorgon är jag ledig, vilket är otroligt skönt. Puss


mysdag hos min lärare.


facebook gos med älskade 9B ♡

Försöker planera helgen med mina crazy B:are. Går sådär, haha. Vi är alldeles för gosiga, som vanligt. Men jag älskar mina små idioter, så hoppas dom tar sig samman och får till nått tills på lördag!


240413

Nu har jag jobbat 2 dagar i kassan på simhallen, eller jag håller fortfarande på att lära mig allt. Känner att jag börjar få hyfsad koll på det mesta! Nu har jag gosat ner mig i soffan för gick hem i spöregn innan och blev gött kall. Men vad löser inte en dusch och lite filtar!? Ikväll ska jag ta och brumma iväg med Hugo till Jim. Tänkt att Sofia ens låter mig köra honom. Hihi jaja, ha en fin kväll pussgurkor!


välkommen hem min fina.

 

måndag.

Går nu in på en speckad vecka, har fullt upp varje dag. Jobb tisdag, onsdag, lördag, praktik och grillkväll med klassen på fredag hos våran mentor. Så på söndag är jag lite ledig. Skulle köpt gymkort idag hade jag tänkt, men de känns ju rätt ovärt denna veckan. Jaja, nu ska jag äta upp mina proteinpannkakor. Puss

sitter ute i solen.

Så skönt väder idag, sitter ute och myser för mig själv ute på Jims altan. Ska snart åka hem till mig, har inte varit hemma på hela helgeSaknande lilla agnez. Hade en mysig kväll igår hos Oskar och Sara med. Ska fortsätta njuta av solen, puss på er.

mys fika.

Vaknade lite innan 5 imorses, hur pigg som helst och låg och pötte på Jim till de att vi skulle gå upp vid 7 tiden. Nu har vi jobbat hela dagen och sitter nu och fikar lite gott. Ikväll åker vi till Oskar och Sara för lite taco-mys och film. 

drar på kalas.


har haft sån jävla tur denna regniga dag.

Jag har haft sånt jäkla oflyt när det kommer till studentklänning. Beställde hem emma dress från dmretro men den satt lite konstigt och var obehagligt kort. Så skicka tillbaks den. Sen hittade jag en klänning från Nelly igår men då fanns den inte i min storlek, men imorses så hade den kommit in. Så beställde den direkt. Sen satt jag och kolla runt lite till, då hittade jag den PERFEKTA klänningen. Men självklart fanns den inte på nånstans förutom på en utländsk sida där den kunde gått på över 1200kr för mig om jag beställt därifrån. Så gav upp den rätt fort och har suttit resten av dagen och bara stört mig på att andra svenska tjejer sitter med en sån klänning hemma. För den fanns på Nelly i höstas. Så nu ikväll hände de omöjliga, jag hade tråkigt och satt och bläddra igenom klänningarna på Nelly. Sökte på något konstigt och där fanns den, min perfekta klänning. Billig, i min storlek och så jävla fin. Beställde den när min chock var över och nu är den påväg hem till mig. Jag dör, så jävla glad just nu. MAN KAN KÖPA LYCKA!!!

Jag vet att det är svårt att hitta klänning, så här är mina klänningar. Båda från Nelly. Den först klänningen är den perfekta, 649:- och den andra 399:- Kram på er!!!


och så den här satans studentklänningen.


150313

Kort dag i skolan idag, lång sovmorgon till halv 1 och slutar 4. Har gosat hela helgen med mitt hjärta! Igår åt vi på kinan och sen åkte vi ner till Ica och köpte en bj. Efter skolan blir det att plugga till mitt tal för svenska nationella imorgon.


mys söndag.


gosar med favvo.

Har precis duschat och ligger nu i soffan och gosar med Agnez. Väntar på att Jim ska komma. Fick hoppa in och jobba imorgon, gött!

frullis.


Min dag

Gjorde en liten test med de fulaste filtret.


100413

Väntar på att Jim ska komma och hämta mig, ska till farmor och äta lite, sen åker vi till Borås en snabbis. Ledig som vanligt idag, behöver plugga massor men de får vu skjuta fram. Puss


I was a dreamer before you went and let me down.


sunny tuesday.

Kort dag i skolan, sol och bara 57 dagar kvar till studenten. Fint de!

 


some new things.


super smoothie innan ben/rumpa pass.


jobb.

Fy va hemskt de va att gå upp 5 imorses och jobba. Skönt att man slutar vid 3. Efter jobbet blir det gym, mitt gymkort går ut på söndag. Tråkigt! Nu är det bara 1h kvar tills vi öppnar, fattar inte varför man ska vara här klockan 6. Men men, ha en bra dag!


äntligen klar!


min påskhelg.

Tänker börja med att säga, GUUUUUD VAD MYCKET GODIS JAG HAR ÄTIT! Det är helt sjukt. Mår illa av att bara tänka på det. Nu blir det ett uppehåll igen. Lite jobbigt att Jim gav mig ett mega påskägg med 2kg godis i, plus att jag fick några andra. Hade annars en mysig påsk med mat och gos hos Sara på påskafton, där det märktes att vi inte drack för vi var alla trötta redan vid halv 12. Men det var trevligt och mycket skratt.
 
Idag sov jag och Jim lite för länge, men det blev en promenix med mamma och pappa efter frukost. Efter det drog jag till gymmet, men det blev en kort visit för var otroligt seg i kroppen. Tråkigt. Nu sitter jag och pluggar, samtidigt som jag tänkte fixa lite med min iphone, typ lägga över bilder och så...men har lyckats göra något nu så vet inte vad jag ska göra. Aja, det löser sig. Glad att jag är klar med min historia nu i allafall, vill bara bli klar med alla rester nu så att jag verkligen kan välkomna studentens dagar.
 

RSS 2.0