påväg hem till mig.




2 år med min man




late night.

Jobbar varannan dag denna veckan, vilket både är skönt och lite jobbigt. Så imorgon är jag ledig igen, har lite sysslor jag ska ta mig an så de är bra. Vart en lugn dag annars, målat naglarna efter att vissa på jobbet inte diggade mina bajsbruna naglar, bokstavligt! Skulle gjort nått mer med dom men orkade inte. Men nu är dom naturliga i allafall. Kollat på PH innan jag la mig i sängen. Riktig rolig säsong och jag måste bara säga att Samir är så sjukt lik Erduan (sorry erdu om du läser detta, men sant) så jag ligger och skrattar åt bara de liksom. Såg också värsta fina klippet på youtube från usas x-factor. Så nu är hela kudden blöt för kunde inte sluta lipa, så känslig. Har mina perioder. Men nu ska jag sova, skönt att slippa ställa klockan. Puss ♡




long time, no see

Firade bästa Linnea i fredags och det var hur kul som helst att träffa alla som man inte träffat på månader. Vissa saknades såklart! Har annars jobbat i helgen och varit med Jim. Idag var jag ledig, så skönt. Varit ute med hunden, kollat på film och klippt farmor och pappa. Sitter just nu i soffan och kollar på ensam mamma söker. Imorgon blir det jobb igen och jag längtar så till helgen. Låt de gå fort!!






längtar till måndag..

Låter nästan hemskt att säga så, men på 2 veckor har jag bara vart ledig 2 dagar och nu på måndag blir min 3dje lediga dag. Ska bli skönt som bara den! Imorgon ska jag jobba, sen klippa lina o sen MÅSTE jag hitta nått till linnea. Så får åka till borås snabbt. Stress stress! Natti




1 februari

Har helt glömt av att berätta att jag och min underbara pojkvän blir sambos 1 februari. Då går flyttbilen till Kühlerplatsen i Ulricehamn, världens finaste lägenhet. Spännande att bli stadsbo men de blir betydligt enklare med jobbet och så, slipper tjata på mamma och pappa om bilen osv. Längtar som bara den!

















jobb.

Ja denna helgen har jag jobbat. Men i fredags var jag på bio med Linnea, Sofia och Hanna. Vi såg Mig äger ingen med Persbrandt. Den hade en bra handling, men föll oss ej i smaken. Igår var vi på loppis med jobbet, de va ståhej vill jag lova! Men mysigt. Idag sov jag ut, kollade på senaste avsnittet av Vampire diaries och nu sitter jag på jobbet. Jobbar jour idag, så det blir ett pass på 18h. Har käkat pannkakor och nu väntar jag på solsidan. Ska bädda sängen sen med, så får vi se hur bra jag sover här inatt bland alla spöken. Nattis!




tuesday.

Skönt att vara ledig ännu en dag, men jobbar hela helgen så det var jag värd tycker jag. Har inte känt mig ett dugg piggare idag dock, har nog sovit hela dagen. Kul! Men gjorde i allafall scones till frukost, det var gott. Nu ligger jag framför tven och halvsover.




om man inte är intresserad av den nya kollektionen då? LET ME IN!




day off.

Det var skönt att vara ledig idag, sov tills jag vakna och sen har jag bara funnits till idag. Blev inget spa och så idag, för jag kände att jag inte riktigt hade humöret för det idag. Jag hoppas att den där gnagande känslan av otillräcklighet snart försvinner, för den gör mig bara ledsen och arg. Vill inte bli den personen som det känns som att jag håller på att bli. Fy! 
 
Har legat i sängen hela dagen och kollat igenom bilder från gamla tider och bara drömt tillbaka. Det är kontigt hur man kan sakna någonting som man vid den tiden inte alls satte direkt värde på. Typ skolan, klassen, lärarna och alla andra människor som fanns runt omkring en. Saknar dagarna i Borås, på bussen, alla galna utekvällar som man hade för 1-2 årsen. Nu känns allt bara vardagligt och tråkigt, samma samma samma. 
VARSÅGOD EN NOSTALGIBOMB FÖR DET ÄR TYP DET HÄR JAG SAKNAR JUST NU! LIVET VAR SÅ ENKELT!
 
 
 
 
 
 
 

ny vecka.

Så grått och tråkigt ute så jag dör. Man känner sig ständigt trött och matt, vilket inte alls passar med all rusning på jobbet. Det gäller att va pigg för att hänga med. Men imorgon är jag ledig och jag har kollat på alla vampire diaries avsnitt som finns, så ska köra lite spa imorgon och bara mysa. Idag var det full rulle på jobbet och snart kommer Jim. Så ikväll blir det bara gos! Puss på er ♡




söndag.

Hade en mycket trevlig kväll igår. Först var vi några tjejer hos Sofia, spelade spel och myste. Sen bar det av mot Hällstad för fest. Gillar att bryta av mitt normala festande med dessa bondefester, en helt annan stämning och man träffar folk man annars inte ser ute. Så vi dansade några timmar innan vi åkte hem. Myste med pojken innan vi somnade. Ja en bra kväll helt enkelt. Idag är det farsdag, ska äta lite gott sen och jag ska även ta tag i kaoset på mitt rum.




helg.

Hade vart skönt att ta helg igår, men nej, ska jobba i simhallen idag vilket jag inte ser fram emot. Vantrivs där. Är trött som bara den också, sovit typ 3 timmar inatt. Hoppas dagen går fort så jag får åka hem och vila innan jag ska bort ikväll. Puss




mys onsdag.

Fick en go sovmorgon idag. Var pigg och glad på jobbet, vilket nog var första gången på ett tag. Kvällen spenderades hos emmelie och spakväll med mina flickor. Var längesen jag träffade alla, så vi hade mycket att prata om. Nu har jag precis kollat klart på ännu några avsnitt av Vampire diaries. Serien gör mig just nu väldigt irriterad och ledsen för inget går som jag vill. Natti




måndag.

Trodde att jag skulle få va ledig idag, skulle mysa framför Vampire diaries och städa upp lite på rummet, har inte packat upp väskan sen förra helgen så ni kan ju förstå hur det ser ut. Men blev inringd så fick jobba några timmar idag. Kul de med såklart! Jobbar imorgon med men börjar 12 så nu ska jag kolla ett eller två avsnitt innan läggdax. Jag är såå beroende. Godnatt peeps.

dagarna går ihop.

Ja denna veckan har dagarna verkligen gått ihop. Den har gått så jäkla fort, har jobbat varje dag. Jätte rolig vecka på lövbacka med massa mysiga utflykter, bakning, halloweenfest och födelsedagafirande. Har varit otroligt trött bara, har inte fått sova ut tillräckligt sen förra helgen. Ändå sov jag typ 12h i torsdags. Igår var jag faktiskt som tröttast, men orkade ändå åka till fina Ebba för att sen dra ut. Hade jätte roligt, men nu är jag tröttare än nånsin. Har precis haft ett efterlängtat samtal med Charlie. Saknar honom som bara den! Men han har de hur bra som helst, så är bara glad för hans skull. Han sa dock att han bara kommer hem för en kort visit när han väl kommer hem. Dumma!

Nu väntar jag på mat och pojkvännen. Ledig imorgon, skönt.




RSS 2.0