bättre idag.

Är lite piggare idag, trots att jag knappt sov nånting inatt. Magen är lite knepig fortfarande, svårt att äta, men jag är piggare i allafall. Så nu håller jag på att städa upp lite i köket, sen blir det gymmet där axlar står på schemat och efter det ska jag baka för pappa fyller år idag så ska fika när han kommer hem!


helt slut i huvudet.

Jävla mentalt jobbig dag det har varit idag, kände det redan imorses när jag vaknade att mitt huvud var helt tomt. Tillbringade min morgon med att ligga utslagen i soffan, tven var på, men ändå kom jag på mig själv med att stirra ut genom fönstret. Det är jobbigt att känna så, helt matt och konstig. Så kan man inte göra någonting åt det heller, huvudet ville varken äta eller träna idag. Fick inte ens ut mig själv på en promenad, så andra vilodagen jag har. Men idag åt jag mer kolhydrater, asså lite pasta och så, för det kan vara det som min kropp behöver. Har ju kanske chockat den nu. Köpte mig även mörkchoklad som jag åt lite av, så imorgon vill jag känna mig pigg och alert annars dör jag.

ÄNTLIGEN VET JAG VEM A ÄR!

Som jag väntat, herregud..flera år! Nu äntligen, 4 säsongen, avsnitt 12 och personen i dom svarta kläderna vänder sig om så man får se ansiktet. PRETTY LITTLE LIARS TACK! Dom svarta handskarna har nu ett ansikte! Nu kan jag sluta vänta, känner mig helt konstig, trodde aldrig att jag skulle få reda på detta. Åh! Tänker inte säga vem det är om du som läser fortfarande kollar, men kan säga att personen har ett tag varit misstänkt i mina ögon, men det var i säsong 2. Ja gud, det var de! Nu väntar jag bara på en sjudundrans förklaring till varför denna personen är psykiskt störd och lite annat som jag inte heller säger. Somnar gott ikväll och ser fram emot nästa veckas avsnitt som jag hoppas är det sista. Puss 
 
 
 
 
 

tackar min kräsna pojkvän för mitt nya protein.

Hoppas nu att detta ska gå bättre att dricka denna med jordgubbssmak. Den jag har/haft smakar utspedd oboy, fast inte sån god som man blandar med mjölk, utan den man blandar med varmt vatten. Fy! Kommer säkert tycka denna smakar piss och fy efter nån vecka också, alla har så äcklig bismak. Fattar knappt varför jag dricker protein alls, läst att det knappt hjälper. Tror det stod i en artikel att de hjälpte en bygga 2hg extra muskler per år, men det är bara vad jag tror mig ha läst. Jag är inte så haj på sånt. Idag tog jag iallafall en vilodag, kände att jag inte hann med det och jag har fortfarande träningsvärk i min rumpa och det var lite den jag skulle fokusera på idag. Nu väntar jag på att Sofia ska komma, ska fixa till hennes hår. Puss


guds gåva efter ett ryggpass.


vad jag gör just nu..

 
Jag gör ett träningschema, denna gången testar jag att göra ett själv så får vi se hur det går. Jag tipsar verkligen mina få läsare att göra/skaffa ett schema om det är så att ni gymmar, för då vet man exakt vad man ska göra och passet blir mer effektivt. Mycket att tänka på dock, personligen vill jag inte köra ben för nära helgen om det nu skulle va så att man kör en utekväll och vill dansa, sen måste man tänka lite på hur man ska kombinera allt så man slipper ha träningsvärk i det området som man ska träna, för det är bara jobbigt. Så nu har jag lite "varannan dag" och så får vi se hur det funkar. Jag har kollat mycket på min favvo blogg, http://squats.shapemeup.se/, dom tjejerna är mega bra. Inspo inspo inspo! Ne nu är klockan redan halv 1, brukar sova för längesen. Upp tidigt imorgon för en PW innan frukost. Godnatt.
 

a new week.

Lugn dag idag, började morgonen med att skjutsa min syster till vårdcentralen, efter det blev det gymmet där jag idag körde ben. Hade dock sån träningsvärk i rumpan sen alla uppförsbackar igår så det var inte alls lika roligt som det brukar vara. Man känner sig väldigt dålig när man märker att man inte är lika tränad som innan sommaren och det tynger ner mig..vilket det inte borde göra för jag vet att jag snart är där igen. Men just nu känns det bara uuuh! Efter gymmet åkte jag och Jim till farmor och prata lite med henne, alltid så mysigt. Sen innan idol så tog jag och massa en PW som blev nästan 9 km och jag som har sån träningvärk redan, det var värre uppförsbackar nu än igår kan jag ju bara säga, förvånad över att jag höll det tempot som jag höll. 
 
 

söndag.

Nu har jag jobbat natt hela helgen, vilket har gjort att jag inte orkat gymma på dagarna. Sover så dåligt, men nu är det inga fler nätter så imorgon blir det tillbaks till gymmet! Denna veckan har gått fort och det har gått bra med det nyttiga. Va lite små putt i fredags att jag inte fick äta godis dock. Men idag har jag o Jim våran ätar-dag så vi har köpt godis, fikat och ätit potatisgratäng så jag är nu tillfredsställd och redo för nästa vecka. Var ute på en PW innan, jobbigt med Ulricehamns uppförsbackar och Jim bor högst upp, så dom sista 2 km var dödande. Men det var skönt!


längesen nu.

Ledsen för den dåliga uppdateringen, inte haft en tanke på bloggen. I måndags jobbade jag och mitt nya liv började. Yes dax att ta tag i livet och sluta äta massa onyttigt dagarna i ända. Denna sommaren har varit over the edge med alkohol, flöt och godsaker. Framförallt denna alkohol! Nejnej, nu är det slut på det. Nu välkomnar jag kyckling, grönsaker, lax och kvarg med stora armar och kastar bort allt onödigt. Mer träning ska det bli också, mycket mer. Jag har redan nu träningsvärk i varenda kroppsdel så idag blir det bara en promenad. Det är skönt att både Jim och mina föräldrar också valt the healthy way så att säga, så det kommer inte inköpas för många frestelser. Det hade varit aningen svårare att hålla sig om hela köket var fullt av mumsiga kakor och godis. Men jag och Jim ska ha en "ätar"-dag och då får vi äta lite godis och så, inte i överdrift såklart. Men en sån dag måste man ha, annars klarar man det inte. Love.
 
 

mys-dagar.

Fast det blåser så skiner solen och man kan gå med bara ben. Igår åt vi räkor på berget, väldigt mysigt. Idag har vi bara strosat runt på stan och kollat i affärer och ätit glass.











grebbestad.

Äntligen framme i underbara Grebbestad.











mysfredag.

Efter en hel vecka med jobb så bjöd Jim med mig på bio. Vi såg Grown ups 2, den va skit bra. Skrattade hela filmen. Efter det mötte vi upp Linnea och Lina +10 andra och spela bowling, jag va dock inte med. Men jag kollade på. Efter det åkte jag och Jim hem. Gick och la oss på en gång typ.

Ikväll väntas jobb, det sista passet på lövbacka, vilket är hur tråkigt som helst eftersom jag trivs så bra där.


hoppas ni känner känslan från bästa kvällen.


new shoes.

Kom hem med dessa godingar i veckan. Det var typ hej lön, hejdå lön men inget jag ångrar. Så sköna!


Uport festivalen.

I helgen har Uport festivalen varit, där jag spenderade min fredagskväll med mina bästa vänner. Det var en otroligt bra kväll, dock ville min mobil sluta fungera framåt småtimmarna och självklart tappar jag bort alla. Men som tur var hittade man andra vänner där och jag lyckades ta mig hem utan att behöva gå 1 mil. Vaknade upp i Linneas säng med lite skador överallt som vanligt, en typisk Sophia fylla alltså, inget minne vad jag har gjort. Men det är kul.
 
 
 
 

RSS 2.0