roligaste på länge.


braces of.


Ledsen för dålig uppdatering, har helt glömt av min lilla obetydelsefulla blogg. Har haft mys helg med min gose, så skönt. Nu har jag en intensiv vecka framför mig, har massa rester som jag måste göra klart typ nu, har en tenta på onsdag o lite mer. Sen händer massa annat också! Nu har jag i allafall precis ätit lite, ska dra iväg på boxning med lina snart. Har träningsvärk i mina bröst och i mina lår så vi får se hur de går idag. Taggad är jag hur som haver!

Fick förresten en alla hjärtans dag present av pappsen innan, lagom sen sådär. Men han är la go!


sovmorgon.

Låg kvar lite för länge i sängen idag, så hade ingen tid till mitt hår. Slängde upp de med ett spänne där bak. Jätte fint, jätte bra! Jaja, dax att springa till bussen i snövädret.


190213

De har varit så otroligt skönt att ha fått sova ut två dagar i rad nu och har sovmorgon imorgon också. Blev inget gym idag som jag hade tänkt, vid 6 tiden så stod de 8 bilar utanför och då är det verkligen ingen idé att gå dit. Så istället gjorde jag lite rygg och mage övningar hemma, gick bra det också. Började också att plocka i ordning på mitt rum som just nu är kaos..och det är de fortfarande. Men nu ska jag sova, godnatt alla!


hemkommen och glad.

Kom hem igår vid 5, Jim kom på en gång så att jag fick krama om honom. Idag hade jag bara en lektion, men efter mycket krångel med mina andra klasskamrater så slutade det med att jag stanna hemma med en hemuppgift. Lät värt de! Drog med Sofia till gymmet och nu ligger jag i soffan och planerar min vår med saknade vänner! Ska snart gå och äta upp min mango, jappjapp! Ha en fin kväll.


sista dagen.

Imorgon åker vi äntligen hem, har varit jätte mysigt här uppe men längtar hem nu. Idag har jag och Julia återigen inte gjort något, kört runt på mamma och pappa. Ikväll blir det mello-mys, gosigt!

Saknar lilla Jimbo där hemma, söt bild jag fick idag. Hihi söt är han <3


afterski- på G


♡-dag

Min alla hjärtans dag spenderades i backen, på afterski och sen mys med familjen.


bowling igår.


första dagen.

Idag orkade jag och Julia knappt åka nånting. Men åkte i typ 3 timmar och de räckte, åkte hem och somna i sängen direkt. Nu har vi käkat och fixat oss, ikväll blir de bowling med fina människor! Puss


sälen baby.

Nu är vi äntligen framme i Sälen! Dock kändes de som om de inte tog lika lång tid som vanligt, kanske för att jag körde den segaste biten. Nästan direkt när vi kom fram så åkte jag till Harrys, träffade mina brudar. Jäkla härligt folk man träffa, synd bara att alla lämnar mig på torsdag. Nu måste jag sova, tagga snowboard imorgon..2 årsen jag stod på den sist! Puss


119 dagar!


050213

 
Förlåt för dålig uppdatering och förlåt i förväg för den kommande dåliga uppdateringen. Kommer inte skriva så mycket de kommande veckorna, jag tar en paus kan man säga. Kanske skriver något nån gång eller så, vi får se. Anledningen är att mitt liv har tagit en grym vändningen och jag är verkligen nere på botten just nu, jag måste lägga all energi till att klara av vardagen.
 
Men jag kan säga att jag och Lina hade en grym lördag, älskar verkligen mina vänner. Ni är helt underbara! Hade så kul och de va roligt att så många kom.
 
 
 

RSS 2.0