nu var det ett tagsen.

Hej hallå, ledsen för den dryga uppdateringen. Men jag har haft fullt upp den senaste veckan med bal, student, tjejkväll och pojkvän. Som förövrigt åkte till Magaluf inatt, tanken på att han ska vara borta en vecka är jobbig. Saknar honom redan! Jag orkar inte skriva om hela min vecka, men den har varit bra. Vädret gjorde det ännu bättre. Nu ska jag snart sova, sovmorgon imorgon gött! Puss

hey, I'm Tarzan.

Idag gjorde vi en liten vandring till Tarzanbergen. Där vi lekte lekar och klättrade, sviiiin kul. Men gud va läskigt det var, hela jag skakade när jag klättra. Jag är inte höjdrädd, men f*n va högt upp vi va på vissa ställen! Men jag va den enda i min klass som klarade den svåraste banan, dock med lite hjälp av dom som höll i repen! Nu har jag legat ute i solen och pluggat lite, senare blir det träning.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_203653440.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_203653480.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_203653518.jpg" class="image">


lördag.

Detta blir 3dje inlägget idag, är Sophia ensam hemma och börjar få fett tråkigt eller? Svar ja! Kan ju säga att jag tog min första festing på Agnez idag, tog nog ca 30 minuter, inte illa. Hatar festingar, trodde att det kröp 1000 st på mig efter det. Har spenderat min ensamma lördagskväll hos farmor med mat, godis och fika. Inte illa pinkat. Nu har Agnez erövrat mitt täcke på golvet, så har inget. De är gött! Får se hur mycket sömn jag får inatt, drack kaffe precis och så hade grannen inbrott inatt. Uscha, tur att jag har hunden i allafall. Mamma och co. kommer hem imorgon och Jim också, mjaow vad jag har saknat pojken ♥ Nu blir det nog något avsnitt av Gossip girl, samtidigt som jag trixar lite med mina jeansshorts som aldrig blir klara.

haha William får mig att le ännu en gång.


if you don't do foolish things while you're young, you wont have anything to smile about when you're old.

Firande fina Elin som fyller 18 idag igår kväll. Började med middag och presenter hemma hos henne och sen drog vi in till Borås och tog Elins krogoskuld. Vaknade upp hos Emmelie imorses, åkte hem direkt och tog en promenad till farmor för att äta och hämta Agnez. Får se vad som händer ikväll, blir ingen badtunne-kväll med brudarna i allafall. Måste va hemma med Agnez, men det är mys!

äntligen klar.

Har nu suttit och pluggat från kl 3 typ. Hela huvudet snurrar, men jag blev klar med både psykologi inlämningen och natur inlämningen. Duktig tjej! Nu är det bara 2 prov som man måste plugga på, men det får bli en annan dag. Nu ska jag börja tjuvkika på filmen som kommer bli min nästa psykologi inlämning, ligger jag lite före. Har dock redan sett filmen Die Welle ett antal gånger, men filmen är bra. Har ni inte sett den så är det dax!

norge nasjonaldag.

Morn gutter! Idag är det Norges nationaldag och jag sitter och pluggar arslet av mig. Ne har inte börjat än men ska dra igång nu. Va ute och gick med Agnez innan också, till jordkulan, sen till farmor och tillbaks. Nu sussar hon så gott jämte mig i sängen. Mamma och dom är i Varberg över helgen och Jim är på SM så jag är helt själv. Grymt! Underhåller mig själv med Gossip Girl, plugg och lite mer plugg. Imorgon ska jag öva lite mer på Johannas balfrisyr och sen ska jag fira bästa Elin på kvällen ♥ Nu ska jag sätta igång med min psykologi inläming, haré!
Lite bilder från förra helgen.

...

Jag vet inte varför det blir så konstigt när jag lägger upp bilder. Men ni får stå ut! Kan vara att jag bloggar via mobilen, cool som jag är.


tisdag.

Hallå där! Haft ganska fullt upp det senaste, märks att det närmar sig sommarlov och student. Fixfixfix! I fredags var jag och mina godingar på Liseberg och kolla på Maskinen som var över förväntan. Dock så sjöng dom aldrig "alla som inte dansar" och det var en liten besvikelse. Men annars var det galet skoj! Har för övrigt sagt upp mig från jobbet, ska äntligen få mitt liv tillbaks. Vad hemskt det låter, men det är sant. Känns som om man bara jobbade, hann inte med någonting annat. Men nu är det slut och jag ska ta tag i min träning igen. Idag har jag kollat Gossip girl sen jag kom hem typ, pluggat lite också. Mår la sådär, halsen är svullen, har haft huvudvärk 2 dagar i streck och täppt i näsan. Buhu bad for you Sophia, inte alls synd om mig. Tar man inte på sig så får man skylla sig själv. Men men nu ska jag sluta babbla, ha det bäst!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_201810491.jpg" class="image">


hallå.

Haha känner mig duktig på det här med att blogga. Vet inte riktigt vad jag har gjort det senaste, skolan, jobbat och lite sånt. Hade en trevlig kväll på jobbet i fredags, firade 8 år. Det blev ett riktigt kalas! Valborg blev rätt lugn, vi va ett gäng hemma hos Anton och myste. Idag har jag hunnit med träningen för övrigt, har verkligen tappat allt. Väldigt tråkigt! Lägger upp lite bilder från mina senaste dagar. Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_200817019.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_200817019.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1847866/images/2012/pic_200817171.jpg" class="image">


RSS 2.0