Dålig uppdatering/paus

Har ingen direkt anledning till varför jag inte har skrivit här, har nog tagit en liten paus. Har typ inte vart hemma nått det senaste känns det som, hemskt. Så det är nog anledning till uppdateringen. Har börjat träna fotbolls igen, en jobbigt skön känsla. Dock krockar mitt liv med mitt jobb, vilket inte är bra för jag måste jobba så jag har lite pengar till sommaren. Mycket i skolan är det nu också innan lovet, fy. Så nu ska jag sitta hela natten och skriva en inlämning. Okej, inte hela natten..somnar väl snart. Hihi. Men ni får ha det gött eller nått. Puss

redo för sommaren.

Bikni från H&M.

Love never fails.

Känner mig aktiv här osv. Helgen har varit bra, skulle ha jobbat idag men det hade blivit ett litet missförstånd med tider osv så jag fick åka hem. Vilket va skönt, då kunde jag sätta mig med körkortsteorin och börja på en inlämning. Nu blir det jobb måndag, tisdag, onsdag istället. Ska också träffa Tufaa i veckan, saknat den grisen.

mot borås.

Ska snart sticka till bussen, ikväll blir det lite jobb. Skola imorgon igen, tjoho! Puss

two days off.

I fredags var jag i Falköping med fint folk. Norlie & KKV spelade på Dagnys, det var inte riktigt till min förväntan. Men kvällen över lag var väl okej. Resten av helgen spenderades hos Jim, mysmys. Idag och imorgon har jag studiedag, väldigt skönt. Så idag har jag pluggat lite, sprungit en runda, kollat film, suttit i solen och bara gottat mig. Nu väntar jag på att BB ska börja, puss.
Här är en anledning till varför jag aldrig mer kommer bli brunett. HAHA!



be yourself, is all that you can do.

Hallå everybody. Idag slutade jag vid 2 och mötte upp Tufaa och Linnea på stan. Vi gick i några affärer sen satte vi oss i solen på viskan och gotta oss med 3 andra tjejer från klassen. Kom hem vid 5 och nu har jag precis duschat. Imorgon är det utvecklingssamtal som gäller..utan mamma och pappa. Har endel saker att diskutera med min kära lärare, nästan så jag måste skriva upp allt.

if life is a waste of time, and time is a waste of life, then let's all get wasted together and have the time of our lives If life is a waste of time, and time is a waste of life, then let's all get wasted together and have the time of our lives.

Min helg har varit bra, men gått för fort. Igår va jag, mamma, Julia och farmor på Jims musikal och den va jätte bra! Nu ska jag nog fixa lite inför imorgon, sen blir det sängen lite tidigare än vanligt. Känner att jag behöver de eftersom jag va uppe vid halv 8 idag för att följa pappa när han åkte vasaloppet. Han slog sitt rekord igår, så så duktig!
Är lite sugen på plaggen på bilden, allt är från Gina. Smycket är dock väldigt gammalt.

RSS 2.0