Julia är en gris som gillar flingor.

Dryg dag, dryg vecka, vill ha lov. De enda som ha varit bra med den här veckan hittills är att biljetterna till Avicii är bokade och hämtade. Kommer bli grymt!! Så nu längtar jag som satan till 16 februari. De va allt från mig, tack o hej!

Just keep on walk'in.

Denna veckan har gått väldigt snabbt, precis som alla andra veckor. Va ledig igår, otroligt skönt med sovmorgon vill jag lova. Men va ändå tvungen att åka in på körkortsteorin. Efter de kom Jim en sväng, tvinga han att titta på bonde söker fru så de va riktigt synd om honom ett tag. Idag hade jag som vanligt praktik, färga Annetts hår och slinga en tjej. Lyckades även klämma in en körlektion, han världens trevligaste lärare vill jag lova. Nu har vi precis ätit lite tapas och snart ska jag förbereda lite inför morgondagen. Lång dag med 3 kunder väntar! Puss


Dag 5: skriv 6 saker du drömmer om.

1. Prioritering nummer 1 just nu, klara ta körkort.
2. Åka långt härifrån, till värmen.
3. Att mitt liv blir någolunda lyckat.
4. Flytta till egen lägenhet.
5. Tatuera mig.
6. Ta bort SJ ur käften.

A new beginning.

Hej mina fina!
Helgen gick som vanligt alldeles för fort, va med Jimsan i fredags, farmor i lördags och farsdag mys hos morfar. De va ingen glad Sophia som vakna imorses, orkar inte skolan helt seriöst. De är fett drygt! Men bara 5 veckor kvar nu. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska börja. Träning ikväll, puss.


Dag 4: skriv 7 saker du är rädd för.

1. Min största fobi i livet är hajar.
2. Att prata inför många människor.
3. Att någon nära försvinner.
4. Eld.
5. Diverse skräckisar.
6. Psykiskt sjuka människor.
7. För att såra andra människor.

I WANT TO BE WITH YOU UNTIL THE SUN FALLS FROM THE SKY.

Hade sovmorgon idag men jag måste ändå springa till bussen, får helt enkelt börja gå upp tidigare för mitt humör blir knasigt när jag måste stressa på morgonen. Hade bara samhäll och idrott idag, så slutade vid 2. Sen gick jag och Jossan lite på stan för jag hade körkortsteori vid 4 och hon hade körlektion. Min teorilärare är nog den skönaste människan, han gör lektionen så mycket roligare. Längtar nästan till nästa vecka. Nu sitter jag i soffan och kollar på bonde söker fru. De va allt från mig, tjohej!

I wanted words but all I hears was nothing.

Ops, jag är riktigt dålig på att uppdatera. Blogg är nog inte riktigt min grej längre, glömmer av den totalt. Mycket har hänt sen jag skrev sist, va i Stockholm på lovet med Sara. De va gosis och vi shoppade en hel del. Bodde själva i Leffes lägenhet, läääskigt. Vi träffade även på Kissie, inte dåligt inte dåligt. Men men det var skönt att komma hem i lördagskväll i allafall. Åh så har skolan börjat igen, tyvärr. ORKAR INTE! Lovet gick för fort. Men har bara 8 mattelektioner kvar, vilket är skönt. Värsta kursen på gymnasiet ju. Nu ska jag sluta babbla, ska istället sätta på Halloween avsnittet av Pretty little liars. Längtar som sjutton till januari när dom börjar sända de på tv igen! Aufwiedersehen ♥


Dag 3: skriv 8 saker du är intresserad av/hobbies.

1. Kläder
2. Sport
3. Boys boys boys
4. Olika saker inom frisör
5. Musik
6. Tv/data
7. Godis
8. Partaayayayay

RSS 2.0