världens roligaste helg.

Asså kryssningen kunde knappast bli bättre än vad den var. Den var så sjukt galen så ni anar inte! Började dricka såfort vi kom på båten, träffade mina saknade stockholmare, fick reda på att vi fick köpa alkohol i taxfreen, så helgen började så grymt bra. Vi dansade till kl 7 varje morgon, så sammanlagt sov jag ungefär 5 timmar. Men jag var pigg ändå! Att umgås med de bästa människorna på jorden höll mig vaken. Som sagt, helgen var helt galen och Riga var jätte mysigt! Men när bussen väl gick hem på söndag morgon så var jag nöjd och sa med glädje hejdå till båten, ryssarna, alla stockholmare och allt därtill. Var lite jobbigt att behöva säga hejdå till Allex och dom, men vi ses nog snart igen! Tog inte så många bilder, jag filmade mest. Men tänkte lägga upp de bilder som passar! Puss










tar helg.

Ja efter denna veckan med jobb varje dag så tar jag helg. För imorgon så drar jag och mina tjejer till stockholm för att sen spendera helgen på en båt. Ayia Napa reunion kryssning står på schemat. Det ska bli så sjukt kul! Sen blir det en heldag i Riga på lördag. Får se om man träffar några man känner igen. Lär ju träffa alla grabbarna grus människor, vilket kan bli kul. Har varit lite stressad idag, vaknade med jätte svullen hals, åkte till jobbet, slutade halv 4, sen till jim, ner till stan, till jim igen, kom hem vid 6 och en opackad väska. Visste inte vad jag skulle packa ner eller vad jag ska ta på mig imorgon. Men nu har jag nog fixat allt. Bara typ smink osv kvar. Vet knappt vad jag lagt ner i väskan men orkar inte bry mig. Har i allafall hunnit måla 3 lager nagellack men inte hunnit med min inpackning osv så får gå upp as tidigt imorgon för det måste jag göra. Känner att det var tur att jag avboka boxen idag, hade aldrig hunnit. Men detta ska bli så kul, båten har relax/spa med som knappt kosta nånting. Där vill jag hänga! Nu ska jag snart sova. Saknar redan pojkvännen ♡




ledsen för den dåliga uppdateringen.

Har inte haft en tanke på att uppdatera de senaste, det händer inte så mycket i mitt liv direkt. Har blivit helt besatt av Vampire diaries, vilket inte är så bra. Är inne på säsong 3 efter bara 2 veckor. Knappt 2 veckor. Denna helgen har jag kollat på en säsong. Sjukligt! Men åh, den är så bra! Jag älskar allt med den, så sjukt spännande. Men det är tur att man vet att de finns 5 säsonger annars skulle jag bli galen. Nu vet man ju i allafall att huvudpersonerna alltid klarar sig. Denna säsongen är lite dryg dock..vill ha mer loove, men det dröjer nog ett tag tills jag får se det. Men säger de igen, tur att de finns 5 säsonger. Skulle inte kunna sova idag om jag inte vetat att allt kommer lösa sig nån gång. Skulle egentligen behövt sova tidigt idag, men blev fast så såg 2 avsnitt nu innan sängen. Dumt av mig, ska upp så tidigt imorgon och jobba. Men jaja, det får gå. Godnatt sleepyheads ♡

skönt med helg.

Har sovit så dåligt denna veckan så idag sov jag enda till 11. Det var ett tagsen jag gjorde det och inte känner jag mig riktigt utvilad men man brukar ju va seg när man sovit för länge. Idag har jag hittills inte gjort något speciellt, ligger just nu i sängen och kollar på vampire diaries. Mycket bra serie. Senare kommer Jim och så ska jag klippa pappa.




torsdag.

Idag vaknade jag av ett sms där jag fick frågan om jag kunde jobba kväll idag. Vem är uppe kl 5 och skickar något sådant tänkte jag först, men svara givetvis ja så det är vad jag har gjort idag. Men hann kolla 4 avsnitt av vampire diaries med. Läste precis att min vän Eric har vandrat klart sin "finna sig själv"-vandring som var på 80 mil. Så snart kommer han la hem hoppas jag. Fast han är la värd att få njuta lite av Barcelona också. Imorgon väntar några timmars jobb igen, så säger godnatt nu. Puss

mys dag i jönköping.

Idag hade jag och Jim en mysdag i Jönköping. Vi gick på stan, åt och fika. Fick med mig en ny vinterjacka hem, en tröja, jeans och en spets bh. Längesen jag köpte något faktiskt, ville dock hitta något som jag kan ha på kryssningen som är om nån vecka, men det gjorde jag ju såklart inte. När vi kom hem gjorde vi mat, tacos idag igen, 3dje dagen i rad. Men det är gott och vi varierar köttfärs och kyckling. Imorgon är jag ledig, får se vad jag hittar på. Kanske blir en heldag framför Vampire diaries?




idag var det jag som gjorde maten.

Bjöd familjen på lite fin fisk från fjällen idag. Gjorde allt helt själv och det smaka precis som Jims farmors gjorde. Fiskar är lite små äckliga när det enda som saknas är huvudet, men jag lyckades få till en god måltid ändå. Efter det kollade jag på tv och nu innan jag ska sova började jag kolla på en ny serie och denna gången blev de Vamipre diaries tur och den verkar toppen. Fast längtar ändå till 22 oktober då PPL börjar igen. Imorgon ska jag klippa mig hos Sara och efter det väntas jobb. Sov så gott peeps!




helgen.

I fredags så myste jag en stund med jim efter jobbet. Sen åkte han hem och då låg jag i soffan ich kolla på idol och sen blev det sängen. Upp tidigt i lördags, fixa mig fort, packade det sista och sen traska jag bort till Linnéa. Vid 10 startade vi môsa 2013. Vilket jag trodde skulle bli skit kul, men blev en flopp i mina ögon. Att gå över 1 mil och samtidigt dricka, göra stationer och många långa pauser. Det tar på krafterna så när vi bara hade gått hälften så började alla tröttna och det blev dålig stämning i laget. Men vi tog oss splittrat in i mål. Drog hem och la mig i sängen och där låg jag, ända tills jag vid 10 tiden åkte till Jim. Orkade inte dra till hotellet eller nått för baksmällan hade kommit. Så dagen var inte så lyckad som jag trodde att den skulle bli. Får verkligen se om jag går nästa år, tveksamt.








kanelbullensdag.

Och jag har fått i mig 3 1/2 riktigt stora bullar. Bjöd även ungarna på jobbet idag vilket var uppskattat. Dom älskar oss vikarier. Imorgon är det môsa som gäller och jag har nu fixat allt som jag ska ha på mig osv. Bara att packa ner det sista imorgon. Kommer bli grymt som attan! Just nu kollar jag på idol, ska lägga mig tidigt idag. Upp tidigt till Linnéa imorgon och start kl 10. Puss & kram.




hello october.

Inatt sov jag så sjukt dåligt, aldrig sovit så dåligt. Vakna typ var tionde minut och när jag väl somna så drömde jag störda drömmar så sov jätte oroligt. Känner mig helt förstörd just nu. Men kokade mig en stor kopp te och la mig i soffan så hoppas jag piggnar till lite eftersom jag jobbar kväll idag. Ska gå ut på en promenad med Agnez sen för nu får hon gå långt igen. Och nu är det äntligen oktober, så mysigt och mycket roligt händer.




RSS 2.0